Παρασκευή

14.000 ευρώ «κοστίζει» το κινητό της “κυρά Μαρίας -του Βόλου” με το μαλλί σαν κουνουπίδι - Χρυσοβελώνη!Με τον Ομπάμα μιλάει;!!!!Τσιπα δεν εχει???

8532665

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 
από το υπ.Υποδομών!
Το «πάσης φύσεως» κόστος του κάθε βουλευτή για το Κοινοβούλιο, αγγίζει περίπου τις 20.000 ευρώ μηνιαίως ή τα 700 ευρώ ημερησίως. Αν εξαιρέσει κανείς και το ασυμβίβαστο που έχει αρθεί, όπου ο καθένας από αυτούς μπορεί να ασκήσει κανονικά το επάγγελμά του και να αυξήσει το εισόδημά του, τότε η απόφαση που αναρτήθηκε στις 17 Μαρτίου 2016, στο «Διαύγεια» για τις δαπάνες του κινητού τηλεφώνου της κυρίας Χρυσοβελώνη, αποτελεί σκάνδαλο!
Η εξωφρενική έγκριση – απόφαση, όπως αναρτήθηκε στην «Διαύγεια», αφορά τη δαπάνη του υπουργείου Υποδομών για δυο κινητά τηλέφωνα της υφυπουργού. Πιο συγκεκριμένα, εγκρίνεται και αποφασίζεται η «λειτουργία δύο συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και ∆ικτύων και καθορισμός ανώτατου επιτρεπόμενου μηνιαίου ορίου δαπάνης αυτών». Βάσει μιας σειράς διατάξεων μάλιστα, εγκρίνεται το συνολικό ποσό των 14.000 ευρώ για τις … «υπηρεσιακές ανάγκες επικοινωνίας της Υφυπουργού και των συνεργατών της (δηλαδή για ακόμη έναν συνεργάτη, εφόσον οι συνδέσεις είναι δυο). Ως …αστείο φαίνεται πάντως στη συγκεκριμένη απόφαση και ο «όρος» ότι σε «περίπτωση υπέρβασης των ως άνω μηνιαίων ορίων η επιπλέον δαπάνη καταβάλλεται από τους χρήστες των συνδέσεων». Γιατί είναι λογικό να ξεπερνάει τις 7.000 ευρώ στα κινητά τηλέφωνα έκαστος χρήστης! Ακόμη και χωρίς κάποιο «πακέτο ομιλίας» ή κάποιας ανταγωνιστικής προσφοράς των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, αυτό το ποσό μηνιαίως ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Η συγκεκριμένη δαπάνη πάντως, όπως αναγράφεται και στην απόφαση «βαρύνει τις πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου υποδομών (ως «δαπάνες κινητής τηλεφωνίας») δηλαδή τον …Έλληνα φορολογούμενο! Τι κι αν δεν έχει ο κοσμάκης κάρτα στο κινητό, έχει η κυρία Χρυσοβελώνη για όλους! Αξίζει να υπενθυμίσουμε πάντως, πως ανάμεσα σε όλες τις βο(υ)λευτικές παροχές αμοιβές υπάρχει και η παροχή τεσσάρων κινητών τελευταίας τεχνολογίας, ένα σταθερό στο σπίτι και όλα δωρεάν, αλλά μάλλον η κα Χρυσοβελώνη επιθυμεί άλλες δυο συνδέσεις… Με τον Ομπάμα μιλάει;
FEK1fek2fek3
Η Χρυσοβελώνη απαντά για τα λεφτά του Λαού που τρώνε στο υπουργείο της
 Ασυναρτησίες από την «κυρά Μαρία του Βόλου» για τις ασωτίες των 14.000 ευρώ
Με ένα απαράδεκτο από πάσης άποψης έγγραφο – απάντηση στην εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και ∆ικτύων σχετικά με το δημοσίευμα της εξωφρενικής απόφασης που αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και αφορά την έγκριση δαπάνης ύψους 14.000 ευρώ για τη «λειτουργία δύο συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας […] για τις υπηρεσιακές ανάγκες επικοινωνίας της Υφυπουργού και των συνεργατών της».
Επιχειρώντας να συσκοτίσουν την αποκάλυψη της εφημερίδας, το Υπουργείο των καρεκλοκένταυρων, μάς απαντά:
«[…]Με την απόφαση [...] του Υπουργού Υποδομών […] εγκρίθηκε η λειτουργία δυο συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών επικοινωνίας της Υφυπουργού και των συνεργατών της και όχι μόνο της ιδίας. Το ποσό των 14.000 ευρώ που αναφέρεται αφορά στο σύνολο των δαπανών κινητής τηλεφωνίας όλης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου (Υπουργός, Υφυπουργός και τρεις γ.γ.) και των συνεργατών της για ολόκληρο το έτος 2016 […]»
Το εν λόγω ΦΕΚ (ΑΔΑ:ΩΥ9Ω46530Ξ-ΒΨΩ) της 17ης Μαρτίου 2016, σαφώς αναφέρει την έγκριση επιδότησης δύο συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας, δηλαδή δυο νούμερα, δηλαδή δυο συνδρομητές. Η μία (προφανώς) για τις ανάγκες επικοινωνίας της υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη και η άλλη για κάποιον άλλον συνεργάτη. Και εφόσον η ίδια ισχυρίζεται ότι δε θα καταναλώσει μόνη της τα 14.000 ευρώ σε κινητά θα πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των συνδρομητών για τους οποίους εγκρίθηκε η συγκεκριμένη επιδότηση.
Υπενθυμίζεται ότι δαπάνες που αναγράφονται αόριστα στη «Διαύγεια» δεν μπορούν να εκκαθαριστούν νόμιμα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, παρά μόνο όταν είναι συγκεκριμένες και αφορούν συγκεκριμένα άτομα. Ποιοι θα καταναλώσουν λοιπόν τα 14.000 ευρώ σε κινητά; Και πόσες γραμμές έχετε στο υπουργείο ώστε να χρειάζεστε επιπλέον;
Αυτά να μας απαντήσει δημόσια και ξεκάθαρα η ίδια η κυρία υπουργός(ποιος το περίμενε ότι θα κάτσει σε υπουργικό σκαμνάκι η κυρα-Μαρία από το Βόλο, ούτε η ίδια)και όχι να βάζει υπαλλήλους της να μας στέλνουν ασυνάρτητες απαντήσεις. Ελληνικά ξέρουμε και δε θα τα μάθουμε μετά από 26 χρόνια δημοσιογραφίας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

Δεν υπάρχουν σχόλια: