Κυριακή

Κοτες λυρατες εγιναν οι μπολσεβικοι του ΣΥΡΙΖΑ και οι κουκουλοφοροι του INDYMEDIA στα Φαρσαλα !!!!!!!Παρα τους τσαμπουκαδες δεν τολμησαν να αμαυρωσουν την εκδηλωση τιμη στον ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ!!!!!!!!


Με εκατοντάδες Εθνικιστες , γνωστούς αλλά και αγνώστους πατριώτες σε μια σεμνη αλλα και ιστορικη τελετη εγινε η  βιβλιοπαρουσίαση στα Φάρσαλα για τον Γρηγόρη Σούρλα τον Αρχηγό Εθνικής Αντιστάσεως Θεσσαλίας 1942-1949. Η  συμμετοχή των Πατριωτων και ειδικα της Νεολαιας ήταν ασφυκτικά καθολική τόσο εντός της αιθούσης όσο και έξω  που αποδεικνυει την αποφασιστηκοτητα  της Γενιας μας να μαθει την αληθεια για τον συμμοριτοπολεμο   κόντρα στις συκοφαντίες, τον σκοταδισμό, τον φασισμό και την φίμωση  που επεβαλλε η κομμουνιστικη αριστερα απο το 74 και μετα. Φυσικα το Indymedia https://athens.indymedia.org/event/63545/
το γνωστο πανελλαδικό site των αναρχικών καθώς και οι ντόπιοι αλλά και ανά την Ελλάδα προπαγανδιστες  του Συριζα και της Αριστερας δεν επαψαν να ριχνουν λασπη στον Εθνικο Αγωνα του  ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΟΥΡΛΑ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΑΣΑΔ !Τελικα  στα Φαρσαλα οι αναρχικοι εγιναν μπουχος οπως λεμε στο χωριο μου, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!! Από ψευτομαγκιές και νταήδες μπροστα στην αποφαση των Φαρσαλινων Εθνικιστων και των Πατριωτων Σαρακατσαναιων να περιφρουρηθει η εκδηλωση για τον Σουρλα ,οι κοκκινοι κουκουλοφοροι εγιναν κοτες λυρατες .
Ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος υπήρξε ένας από τους πιο αιματηρούς και καταστροφικούς πολέμους στη νεότερη ελληνική ιστορία. Αμέσως μετά τη λήξη των συγκρούσεων τον Αύγουστο του 1949, επιθυμία όλων, και των νικητών και των ηττημένων, ήταν να ξεχάσουν το παρελθόν για να επιστρέψουν στην ειρηνική συμβίωση, στην πρόοδο και στην ευημερία που υποσχόταν η μεταπολεμική περίοδος.

 


Δυστυχως η μονομερής  εξιστόρησις των συμβάντων κατά τα έτη 1940-1949 , η διαρκής  πλαστογράφησις της ιστορίας , ο λιβανωτός στους σφαγείς του Ελληνικού  λαού, αποτελεί ύβρι στην αληθεια και ιεροσυλία στην μνήμη των αθώων.  Τα θεμελιώδη ψεύδη της κομμουνιστικής αριστεράς και της  παραπληροφορήσεως των αριστερό-κρατούμενων ΜΜΕ εν σχέσει με τα  Δεκεμβριανά- Συμμοριτοπολεμο επικεντρώνονται κυρίως στα έξης:  Ένα, ότι Συμμοριτοπόλεμος- ο βαπτισθείς εν συνεχεία στην κολυμβήθρα του  Σιλωάμ της πολιτικής μιας μονομερούς και αφελούς λήθης, ως εμφύλιος ,  προεκλήθη από τους Άγγλους και δεύτερον ότι τα Δεκεμβριανά υπήρξαν  απότοκο της Κυβερνήσεως Παπανδρέου και τη βίας της Αστυνομίας απέναντι «  φιλειρηνικών» διαδηλωτών της 3ης Δεκεμβρίου 1944..Ουδέν αναληθεστερον  …τούτων.  Κάθε άλλος στην θέσι τους μονο ντροπή και  αποτροπιασμό θα μπορούσε να έκφραση. Αν όχι την συγγνώμη..Αφού η  τεκμηριωμένη γνώσι των γεγονότων έχει αποδείξει ότι ο Δεύτερος Γύρος ,  δηλαδή η προσπάθεια καταλήψεως των Αθηνών δια του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ήτο μέρος  του προγράμματος και του σχεδίου του ΚΚΕ που απέβλεπε στην κατάλυσι του  δημοκρατικού πολιτεύματος και την αυτονόμησι της Μακεδονίας και Θράκης  (Δηλώσεις Φλωράκη στο Βήμα) .  Δυστυχώς. Και να θέλουν οι Έλληνες που γνωρίζουν την Ιστορίας μας ή  υπέστησαν την κομμουνιστική λαίλαπα, να λησμονήσουν τα όσα τραγικά  συνέβησαν κατά την περίοδο του των Δεκεμβριανών- και να συμφιλιωθούν με  το ψεύδος, δεν δύνανται. Η σημερινή σταλινική ηγεσία του ΚΚΕ, οι  συνοδοιπόροι , οι παραχαράκτες και οι ροζ-πουα ζηλωτές του Σύριζα με τα «  διαφημιστικά» πανο «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» δεν το επιτρέπουν  αναμοχλεύοντες το παρελθόν σε κάθε ευκαιρία, λοιδωρούντες τα θύματα και  εξυμνούντες τους διεστραμμένους δολοφόνους , πλαστογραφώντας την Ιστορία  και γαλβανίζοντας την αλήθεια.. Υπερήφανοι για τα εγκλήματα τους  ,αρνούμενοι να ζητήσουν συγγνώμη , εξακολουθούν να εφαρμόζουν το  σταλινικό πρόγραμμα, της ανατροπής της Δημοκρατίας και της καταλήψεως  της εξουσίας με μοχλό την «εργατικια ταξη» , την βία των στρατευμένων  οπαδών τους,, των « συνδικάτων» , των « αγανακτισμένων» των εκάστοτε «  καταληψιών» και πολλών χρησίμων ή αφελών ηλιθίων που θεωρούν ότι τα  τούβλα οι μολότοφ , τα καλασνικοφ και οι δολοφονίες μετρούν περισσότερο  από την καθολική ψηφοφορία και τον κοινοβουλευτικό διάλογο..  Χάριν μικρής συνεισφοράς προς αποκατάστασιν της Ιστορικής αληθείας και  απόδοσι του σεβασμού στην μνήμη των τραγικών αθώων θυμάτων και αγωνιστών  της Ελευθερίας που μας έσωσαν κυριολεκτικώς από την Σταλινικη Τυραννία  και την Σλαβοποίησι της Ελλάδος ,ώστε να είμεθα Σήμερα μια Ελεύθερη και  Δημοκρατική Χώρα, ηταν η Τελετη των Δαρσαλων στη Μνημη του Γρηγορη Σουρλα!!!





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αρη μου ευχαριστούμε θερμά για τον εγκαρδιο χαιρετισμό που έστειλες για τον πατέρα μας Γρηγορη Σουρλα.Σε διαβεβαιώνω ότι η Μαρία η Μπιλλη τον απογειωσε