Σάββατο

Το κατάλληλο πρόσωπο… στην κατάλληλη θέση .



Με απόφαση του προέδρου της Νου..δούλας  Σαμαρά ο βουλευτής Β΄ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ορίζεται Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος.

Συγχαρητήρια στον Σαμαρίσκο ...ο κατήφορος συνεχίζεται...ορίστηκε γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού...το κολόπαιδο  που πιστεύει πως είναι δικαίωμα τους καθενός να καίει την σημαία. Κατά τα λοιπά ,γαμώ το πατριωτιλίκι τους.

Η νέα επιλογή του Σαμαρά παρότι είναι αρκετά χρόνια βουλευτής δεν γνωρίζει...η δεν θέλει να γνωρίζει...πως σύμφωνα με το Άρθρο 188 περί Προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας ισχύουν τα παρακάτω:

1. Όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του ή ηχητικά παρεμποδίζει τη δημόσια ανάκρουση του εθνικού ύμνου, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο έτη ή χρηματική ποινή.

2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος τελεί πράξεις βανδαλισμού σε τόπους ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας καθώς και σε χώρους φύλαξης νεκρών ή νεκροταφεία ή αφαιρεί αυθαίρετα νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα το από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν, αν δεν τιμωρείται βαρύτερα κατ’ άλλη διάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: