Τετάρτη

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖOYME “ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ” ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΤΔ- ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ- ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ- ΕΚΑΝΕ 865.ΟΟΟ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! *** ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ!!


800

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης επί Γρηγορόπουλου! Ξέρετε την εξέγερση που ήταν μπροστάρης ο ΣΥΡΙΖΑ…Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ INTRACOM-SIEMENS

Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος  ήταν νομικός Σύμβουλος της Intracom του Κόκκαλη

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ    το αυθαίρετο του Λάτση “ΤΗΕ ΜΑLL”

ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ    “Ιπποκράτειος Πολιτεια”, στο οποίο θα επανέλθουμε….

EXEI ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ   και όλους τους μνημονιακού νόμους

865.000 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΥΛΟΥΠΟΥΛΟΥΩς βασικό στέλεχος των κυβερνήσεων Καραμανλή 2004 – 2009, ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει δεχθεί έντονη κριτική τόσο από την κεντροαριστερά και την αριστερά, όσο και από το εσωτερικό της κεντροδεξιάς. Το ΠΑΣΟΚ αλλά και πολιτικοί από τον φιλελεύθερο χώρο, τον κατηγόρησαν ότι διόρισε στο Δημόσιο χιλιάδες «γαλάζια παιδιά», παρακάμπτωντας και απαξιώνοντας το ΑΣΕΠ με τεχνάσματα όπως η προφορική συνέντευξη, που ονομάστηκε «γαλάζια συνέντευξη», επιβαρύνοντας έτσι το κράτος και συμβάλοντας στην οικονομική κρίση.Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, ο Παυλόπουλος ήταν υπεύθυνος για 865.000 διορισμούς στο Δημόσιο (μόνιμων και συμβασιούχων), μεταξύ των οποίων οι 170.000 ήταν μόνιμοι και αορίστου χρόνου, δηλαδή μέχρι σήμερα το κράτος υποχρεούται να τους πληρώνει. Ο Θάνος Τζήμερος δήλωσε ότι «ο επόμενος ισοβίτης πρέπει να λέγεται Παυλόπουλος».


Από την μεριά της Δεξιάς, κατηγορήθηκε για πρωτοφανή αδιαφορία στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, που γιγαντώθηκε επί των ημερών του, για την κατάρρευση των υπηρεσιών του υπουργείου Εσωτερικών στις μεγάλες φωτιές της Πελοποννήσου το 2007, καθώς και για την αμυντική στάση του στα «Δεκεμβριανά» του 2008. Στελέχη του ΛΑΟΣ όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσαν ότι ο Παυλόπουλος υπήρξε από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς της Μεταπολίτευσης σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας.


Στοιχεία για τις προσλήψεις στο ελληνικό δημόσιο την περίοδο 2004-2009


Σύμφωνα με αυτό ο αριθμός τους αντιστοιχεί στο 129% του σημερινού υπηρετούντος προσωπικού.


Την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας όπως δημοσίευσε καθημερινή εφημερίδα, από τον Κώστα Καραμανλή προσελήφθησαν στο Δημόσιο 865.000 άτομα, ενώ σήμερα σε όλο το Δημόσιο απασχολούνται 670.000.


Αναλυτικά:


Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230


Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515


Συμβασιούχοι έργου 161.383


Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826


Αναπληρωτές καθηγητές 83.636


Θητεία 1.542


Σύνολο 865.132

15000000000

Στην πλειονότητά τους οι προσλήψεις της περιόδου εκείνης δεν έγιναν μέσω ΑΣΕΠ. 6 στις 10 ήταν για για υπαλλήλους με σύμβαση έργου ή ορισμένου χρόνου, οι διαδικασίες για τις οποίες δεν υπάγονταν τότε στον έλεγχο της ανεξάρτητης Αρχής. Mόνο δύο στις δέκα προσλήψεις αφορούσαν μόνιμο προσωπικό, για το οποίο οι φορείς ήταν υποχρεωμένοι να τηρούν διαφανείς διαδικασίες.


 


Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση καθιερώθηκε η προφορική συνέντευξη. Παράλληλα, με το Προεδρικό Διάταγμα Παυλόπουλου κατέστη δυνατή η μονιμοποίηση 35.240 συμβασιούχων που απασχολούνταν στο Δημόσιο. Είναι χαρακτηριστικό πως την πενταετία Καραμανλή προσλαμβάνονταν κατά μέσο όρο ετησίως περίπου 98.400 συμβασιούχοι, αριθμός υπερδιπλάσιος των σημερινών 45.600 απασχολουμένων ως συμβασιούχων.

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣΠαυλόπουλος ο τίμιος: «Ψήφισα να σας πάρουνε το σπίτι αλλά δεν είμαι προδότης, σας προειδοποίησα».
 ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΕΞΗ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ  ΓΕΛΑΕΙ:
 

 

ΤΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  ΔΙΚΑ  ΣΑΣ …….

Δεν υπάρχουν σχόλια: