Σάββατο

Μα τι του δίνουν και πίνει;



 
«Πολύ σύντομα η παράταξη θα κληθεί να διαδραματίσει τον ιστορικό της ρόλο» δήλωσε ο ξεπουλημένος Σαμαράς, στην πρώτη συνεδρίαση μιας έντεχνα  στημένης Εκτελεστικής Γραμματείας του αποκόμματος του.
Είπε ότι η ΝΔ άντεξε, στάθηκε όρθια, έχασε μόνο 107.000 ψήφους σε σχέση με το 2012. Εμείς όμως θα του θυμίσουμε με αριθμούς την πανωλεθρία που έχει πάθει διαχρονικά τα τελευταία δέκα χρόνια το εναπομείναν μόρφωμα του. Έχουμε και λέμε.


Ιανουαρ    2015               1.718.000
Ιούνιος      2012              1.825.000
Μάιος        2012              1.192.000
2009                                2.295.000
2007                                2.994.000
2004                                3.359.000.
Έχει χάσει δηλαδή την μισή δύναμη του σε ψήφους .Εάν αυτό δεν είναι πανωλεθρία τότε ποιο είναι;
Και θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη εάν δεν έπιανε η τρομοκρατία που εξαπέλυσε στους ψηφοφόρους ( περί άδειων Α.Τ.Μ την δευτέρα και άλλα εξαπατητικά ) και την ..συνεχίζει  
 Είπε ακόμη ότι στο εξής θα επικεντρώσει «στη στήριξη της μεσαίας τάξης, που είναι η ραχοκοκαλιά της παράταξης, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας». «Η δικαίωση της ΝΔ θα έλθει σύντομα» «Οι εξελίξεις θα μας δικαιώσουν». «Θα τη στηρίξουμε και θα στηριχθούμε στη μεσαία τάξη». Ποια αυτή που διέλυσε; Ανέφερε ότι ορίζει νέους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος τους Κούλη Μητσοτάκη, Μπουμπουκο - Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Βούρτση-πούτση. Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας ορίζεται η βαφτιστήρα του τέως  Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ......
ενώ το καταστατικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ορίζει ρητά ότι για να αναλάβει κάποιος Γραμματέας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 χρόνια στη βουλή! Πόσο ποιο μαλάκας ειναι; και αντιπρόεδρος της Βουλής ο.... Νικήτας Κακλαμάνης ?.  Σημείωσε ότι στην προεκλογική περίοδο το σύνθημά του ήταν «αλήθεια και ευθύνη» και τώρα είναι η «ενότητα», ενώ πρόσθεσε ότι δεν επιτρέπεται ούτε χαλάρωση, ούτε εσωστρέφεια. «Κέρδισαν προς στιγμήν με ψέματα» και πρόσθεσε: «Αυτό δεν θα συνεχιστεί και πολύ σύντομα η παράταξη θα κληθεί να παίξει ξανά τον ιστορικό της ρόλο. Η αισιοδοξία είναι πλέον το σημαντικό στοιχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: