Σάββατο

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η.ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΜΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ


ilias-kasidiaris-filaki


Εμείς ούτε Χρυσαυγίτες είμαστε, ούτε Ναζί, ούτε φασίστες, αλλά πιστεύουμε στη δημοκρατία! Οι εικόνες και το βίντεο που βλέπετε με τον Ηλία Κασιδιάρη να μιλάει μέσα από τον Κορυδαλλό κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Εδώ δίνουν άδεια σε άλλους και άλλους, σε βουλευτές εκλεγμένους από τον ελληνικό λαό δεν μπορούσαν να δώσουν μερικές μέρες άδεια για να κάνουν τον προεκλογικό τους αγώνα;

Όλοι οι χασάπηδες και οι εγκληματίες έχουν πάρει άδεια απο τις φυλακές κατά καιρούς, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους πείραξαν; ΝΤΡΟΠΗ για την δημοκρατία μας!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη δύναμη που θα αλώσει το πολιτικό σύστημα και θα είναι η μοναδική πραγματική εθνική αντιπολίτευση. Κάλεσε όλους τους Συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής να δώσουν τον Αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή για την Νίκη και να διαφυλάξουν την λαϊκή ετυμηγορία ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Το σύστημα θα κάνει το παν για να ανακόψει την Χρυσή Αυγή, αλλά το βράδυ της Κυριακής θα ξεφτιλιστεί για ακόμη μια φορά, όταν ο πολιτικός κρατούμενος Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ, Μιχαλολιάκος θα λάβει από τα κελιά της Τιμής την τρίτη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.”σχολιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Η εκδήλωση έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.
ka1ka2ka3ka4ka5ka6
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν :
gianogkonas
Μιχάλης Γιαννόγκωνας, υποψήφιος Β΄ Αθηνών
antonopoulos
Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος, υποψήφιος Αττικής
binieris
Βενιέρης Αντώνης, υποψήφιος Αττικής
katoikou
Κατοίκου Αλεξάνδρα, υποψήφια Αττικής
kelepouris
Κελεπούρης Παναγιώτης, υποψήφιος Αττικής
moulas
Μουλάς Χρήστος, υποψήφιος Αττικής
tsoliakou
Τσολιάκου Ιουλία, υποψήφια Αττικής
synadinos
Ελευθέριος Συναδινός, ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής


Δεν υπάρχουν σχόλια: