Τρίτη

Έκαναν το... καθήκον τους οι αποστάτες: Σταύρος Δήμας και αφήνεσαι ελεύθερος!


Έκαναν το... καθήκον τους οι αποστάτες: Σταύρος Δήμας και αφήνεσαι ελεύθερος!
Κατά την διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας επί τη ανακοινώσει των ονομάτων των αποστατών, συνοδευόμενη από ηχηρή απουσία, ο Σαμαράς είχε γυρίσει, με απορία, στον Τασούλα, ρωτώντας «πού είναι;».
Εν τέλει οι δύο πρώην έπραξαν το καθήκον τους απέναντι στον πρωθυπουργό που αποφυλάκισε τον ένα και άφησε τον άλλο ελεύθερο χωρίς όρους, υπερψηφίζοντας για πρόεδρο της δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα.
Προφανώς το γεγονός ότι ο Μπούκουρας αφέθηκε ελεύθερος την ημέρα της πρώτης ψηφοφορίας «δεν» βάρυνε στην απόφασή του να υπερψηφίσει τον μνημονιακό υποψήφιο πρόεδρο. Επίσης «τυχαίο» το γεγονός ότι την ίδια ακριβώς ημέρα παρατάθηκε η προφυλάκιση των Συναγωνιστών, Γερμενή και Ηλιόπουλου, επειδή δεν προσκύνησαν. Τέλος, «τυχαίο» το γεγονός ότι ο Αλεξόπουλος ήταν ο μόνος βουλευτής που αφέθηκε ελεύθερος άνευ όρων, επειδή ανεξαρτητοποιήθηκε.
Κατά τα άλλα, η δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής «δεν είναι πολιτική»!
Υ.Γ.: Επειδή πολύς λόγος έγινε σχετικά με το αν στους «121» θα συναθροιστούν οι ψήφοι Χρυσαυγιτών, έχουμε πλέον να κάνουμε μία ερώτηση προς τον Σαμαρά και τον Δένδια που υποδέχτηκαν με χαρά και ανακούφιση το «Σταύρος Δήμας» από τους αποστάτες: Το δέχεστε, ω μεγάλοι «δημοκράτες», να συναθροίζονται ψήφοι «εγκληματικής οργάνωσης» στους 168 «πατριώτες» που ψήφισαν τον μνημονιακό υποψήφιο; Αν (λέμε τώρα...) καταφέρετε να εκλέξετε πρόεδρο, θα γίνει αυτό με τους ψήφους «εγκληματικής οργανώσεως» και «φασιστών»; Ή μήπως μετά το «Σταύρος Δήμας» αποκαθάρθηκαν από τα «εγκλήματά» τους και την πρότερη «φασιστική ιδεολογία» τους, όπως ο Βορίδης και ο Μπουμπούκος;
Να σημειωθεί πως στην αναφώνηση "Σταύρος Δήμας" από τον Αλεξόπουλο, ο Δένδιας έκανε ένα μορφασμό ικανοποίησης και γύρισε αμέσως προς τον Βορίδη να σχολιάσουν την επιτυχία. Ο δε Σαμαράς για να μην καρφωθεί όπως της προηγούμενη φορά έμεινε ανέκφραστος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: