Παρασκευή

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: «ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ»



Ο  Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τις ρυθμίσεις θεμάτων μεταφορών, τηλεπικοινωνιών και δημοσίων έργων.

Ο κ. Παναγιώταρος τόνισε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο παρουσιάζει πολλά ζητήματα, καθώς η συγκυβέρνηση είναι πάντα ασυνεπής ως προς τα όσα έχει κατά καιρούς εξαγγείλει. Η Χούντα του μνημονίου κάνει ότι μπορεί προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα τρίτων, όπως το δώρο στους τραπεζίτες με νόμους που επιφέρουν απίστευτες φοροελαφρύνσεις. Με τα κόκκινα δάνεια οι τραπεζίτες θα μπορούν να παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων με διαδικασίες εξπρές. Τα ανάλογα ΦΕΚ που έρχονται στην Βουλή δείχνουν ότι πλέον στην Χώρα μας θα εφαρμόζεται το αγγλικό δίκαιο, άλλο ένα δείγμα της πλήρους υποτέλειας.

Μέσα στην Βουλή βρίσκονται απατεώνες που έτρωγαν τα κονδύλια των Πανεπιστημίων, ενώ κανείς δεν τους άρει την βουλευτική τους ασυλία. Πρόκειται για μια Δικαιοσύνη η οποία δεν είναι ούτε τυφλή, ούτε ανεξάρτητη. Απατεώνες και έμποροι ναρκωτικών αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους την ίδια ώρα που ο Αρχηγός και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στην φυλακή μετά από τα τηλέφωνα του Αθανασίου και του Σαμαρά.

Επιτέλους, επισήμανε πως κάποιος πρέπει να συλλάβει τον Σαμαρά μετά από την δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου. Οι Βο(υ)λευτές συνεχίζουν να σωπαίνουν μπροστά σε τέτοιες αποκαλύψεις φοβούμενοι μήπως χάσουν την θέση τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: