Τρίτη

Όλα τα δίνει ο Πέτρος Τατούλης για να εξασφαλίσει την επιτυχία της κόρης του Εύης στην πολιτική





Αυτό θα πει στοργικός πατέρας, που φροντίζει να μην λείψει τίποτα απ’ τα παιδιά του, που δίνει τα πάντα για να τα δει να προκόβουν στη ζωή τους. Δεν πρόλαβε να δημοσιοποιήσει η Εύη Τατούλη του Πέτρου την πρόθεσή της να είναι υποψήφια βουλευτής με τη Ν.Δ. στις επερχόμενες εκλογές κι ο ευτυχής μπαμπάς είπε να την... προικίσει.

Φυσικά δεν περιορίστηκε στο να της κληροδοτήσει τους «προσωπικούς» ψηφοφόρους του στην Αρκαδία – κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού η κόρη είναι εκείνη που αναλαμβάνει τώρα να επαναφέρει το όνομα στο Κοινοβούλιο και να παρατείνει την οικογενειακή προσφορά στη δημοκρατία.

Ως «προίκα» του πρώην βουλευτή Αρκαδίας και υπουργού και νυν Περιφερειάρχη για την υποψηφιότητα της πολυαγαπημένης του κόρης (να θυμίσουμε ότι την είχε προσλάβει και σύμβουλο Τύπου της Περιφέρειας, κατά παράβαση του «Καλλικράτη») εξέλαβαν πολλοί, όχι αδικαιολόγητα, τέσσερα θέματα που ήρθαν προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τη Δευτέρα, τα οποία μοιράζουν όχι ένα, όχι δύο, αλλά 14 «ζεστά» εκατομμύρια ευρώ σε όλη την Αρκαδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: