Παρασκευή

Τυχερή η Ελλάδα που σώθηκαν... Και άτυχη γιατί η χώρα κυβερνήθηκε και κυβερνάται από πολιτικούς σαν τον Πάγκαλο... Οι πιλότοι αυτοί είναι μιας Ελλάδας που χάνεται για να ζήσουν κάποια παράσιτα στο κορμί της...


Oι "αντιπαραγωγικοί" - κατά τον Θ.Πάγκαλο - πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας που εγκατέλειψαν το διθέσιο F-16 Block 52+ Missionized της 343 Μοίρας στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσεως μαζί με άλλα δύο μονοθέσια αεροσκάφη της Μοίρας, στα βόρεια της Γαύδου στο ατύχημα της περασμένης εβδομάδας, είναι από την "πάστα" των Ελλήνων που δυστυχώς "μας τελειώνουν".
Γιατί πόσοι Έλληνες στην υπηκοότητα (προσέξτε: στην υπηκοότητα, όχι στην ψυχή...) θα εγκατέλειπαν με ταχύτητα μερικών εκατοντάδων χιλιομέτρων την ώρα, σε ύψος αρκετών χιλιάδων ποδών και εκτοξευόμενοι, έχοντας δεχθεί πίεση πολλών "G", θα έπεφταν στην στην μέση της θάλασσας όπου θα παρέμεναν επί δύο ώρες περίπου και μετά την διάσωσή τους θα επέστρεφαν ΑΜΕΣΩΣ, στην δουλειά τους;
Αρνούμενοι ακόμα και μερικές ημέρες άδεια, έτσι για να ηρεμήσουν, βρε αδελφέ, από το σοκ.
Πόσοι;
Και όμως, λίγες ώρες μετά τις εξετάσεις τους στο 251 ΓΝΑ πήραν εξιτήριο και αμέσως μετά επέστρεψαν στην υπηρεσία τους λέγοντα στους προϊσταμένους τους ότι "Είνια μια χαρά"!
Οι δύο πιλότοι, ο Αντισμήναρχος (Ι), της 64ης Σειράς Ιπταμένων της Σχολής Ικάρων, είναι πρώην Διοικητής της Μοίρας με χιλιάδες ώρες πτήσεως στο ενεργητικό του, ο οποίος τώρα υπηρετεί στο επιτελείο της 115 Πτέρυγος Μάχης στην Αεροπορική Βάση της Σούδας, ενώ ο Υποσμηναγός (Ι), της 81ης Σειράς Ιπταμένων, προέρχεται από αεροπορική οικογένεια, με πατέρα πιλότο, υποδιοικητή Πτέρυγος Μάχης της ΠΑ στο λεκανοπέδιο.
Τυχερή η Ελλάδα που σώθηκαν...
Και άτυχη γιατί η χώρα κυβερνήθηκε και κυβερνάται από πολιτικούς σαν τον Πάγκαλο...
Οι πιλότοι αυτοί είναι μιας Ελλάδας που χάνεται για να ζήσουν κάποια παράσιτα στο κορμί της...

Δεν υπάρχουν σχόλια: