Πέμπτη

Η. Παναγιώταρος: “Επιδίωξη της κυβέρνησης η πλήρη κυριαρχία των μεγαλοεργολάβων”




Ο Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τις ρυθμίσεις θεμάτων μεταφορών, τηλεπικοινωνιών και δημοσίων έργων.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι στην Ελλάδα οι προδότες ευημερούν και μάλιστα προοδεύουν, όπως η υπόθεση Μιχελάκη που δεν πήγε ούτε καν στα δικαστήρια. Το σύστημα μέσω του ΣΔΟΕ προσπαθεί να εκβιάσει πολιτικούς και δημοσιογράφους ώστε να αποκρύπτουν την Αλήθεια και να παρουσιάζουν όπως πρέπει τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Χώρα μας, όπως η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, τις εκλογές, τον προϋπολογισμό.

Όσον αφορά το νομοσχέδιο καλύπτει ανάγκες υμετέρων, γι’ αυτό και ήρθε εσπευσμένα στην Βουλή προς ψήφιση. Το νομοσχέδιο στην τροπολογία που αφορά τον έλεγχο των εισιτηρίων, αναθέτει την εν λόγω εργασία σε τρίτο φορέα – ιδιώτη, ανοίγοντας έτσι κι άλλες συμβάσεις και δημιουργώντας και πάλι νέα συμφέροντα. Μεγάλο θέμα είναι και οι λαθρομετανάστες που κινούνται πάντα δωρεάν με τα ΜΜΜ και δεν πληρώνουν ποτέ πρόστιμα λόγω έλλειψης προσωπικών στοιχείων.

Η κατάσταση των σιδηροδρομικών μεταφορών είναι τραγική, καθώς οι ρυθμίσεις που επιβάλλει το νομοσχέδιο δεν λύνει κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ τα αφήνει να εκκρεμούν. Σταθερή επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η πλήρη κυριαρχία των μεγαλοεργολάβων και ο καταποντισμός της μικρομεσαίας επιχείρησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: