Κυριακή

ΣΑΝ «ΠΑΡΕΛΑΣΗ "ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ" ΤΟΥ Ε.Α.Μ.» ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ...ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Ο ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ...«ΑΝΤΑΡΣΥΑ»...!!!

Οι άνθρωποι δεν το κρύβουν το λένε σε κάθε τους βήμα, άλλωστε είναι άσβεστο πολιτικό  και παιδικό  τους...βίωμα...!!!
Σήμερα, εορτασμό της έναρξης του αγώνα -- σύμβολο των Ελλήνων κατα της εισβολής  των φασιστών της Ευρώπης, ο νεοεκλεγής, (πάντα με την απόφαση του «σοφού» Ελληνικού λαού) Τσιπροσυριζαίος  Δήμαρχος Χαλανδρίου, ονόματι Σίμος Ρούσος, αποφάσισε να καταργήσει τα Πατριωτικά εμβατήρια και να τα αντικαταστήσει με ύμνους των «κατσαπλιάδων» του...ΕΑΜ...!!!

Μάλιστα ο  Δήμαρχος υποχρέωσε τους μαθητές να παρελάσουν κάτω από την μουσική πού παιάνιζε τον ύμνο των «κατσαπλιάδων» του ΕΑΜ....
 ********
Χαρακτηριστικό της παραχάραξης και αλλοίωσης της ιστορικής αξίας της 28ης Οκτωβρίου απο τους «κατσαπλιάδες»  ΕΑΜΟσυμμορίτες είναι το γεγονός που επισημαίνει άλλωστε και ο Θάνος Πλεύρης 
********
«Κάποιος ας πει στον ανιστόρητο Δήμαρχο ότι την 28η δεν υπήρχε ΕΑΜ και οι τότε σύντροφοί του στα Σοβιέτ μοίραζαν την Πολωνία με τον... Χίτλερ»...!!!
********
Άν--λέμε αν--Κυβερνήσουν οι Τσιπροσυριζαίοι με την σύμφωνη πάντα γνώμη του «σοφού» Ελληνικού λαού, οι ημέρες των πρασινοφρουρών της δεκαετίας του 80' θα μοιάζουν με χάδι μπροστά  στην επιδρομή και άλωση της εξουσίας των «κατσαπλιάδων» του Συριζα που θα απακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: