Σάββατο

H Ελένη Φουρέιρα κρύβει ότι είναι Αλβανίδα;

Φταίει η Ελένη Φουρέιρα που κρύβει ότι είναι Αλβανίδα;

Δεν χρειάζεται να πας στην Αλβανία για να ακούσεις ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει καταγωγή από εκεί- όπως «κατήγγειλε» σήμερα κάποιος άλλος τραγουδιστής σε συνέντευξη του. Και στην Καλλιθέα να πας όπου μεγάλωσε τα ίδια θα σου πουν. Την Ελένη την ξέρουν. Ξέρουν τη μαμά της, τον μπαμπά της, ξέρουν ότι δεν είναι από το Μεξικό, την Βραζιλία, την Γουαδαλαχάρα ή τέλος πάντων απ όπου λέει ότι είναι.
Ξέρουν ότι το εξωτικό μαύρισμα της είναι αποτέλεσμα εντατικού σολάριουμ όπως ξέρουν και ότι τα μαλλιά της είναι φυσικά σγουρά- αν και το μήκος οφείλεται στα εξτένσιονς. Στην Καλλιθέα το έχουν ακούσει ότι η Ελένη κατάγεται από την Αλβανία .
Και τότε γιατί η Ελένη κρύβει την καταγωγή της- αν όντως την κρύβει; Γιατί κατά πάσα πιθανότητα κάποιος κάποτε σε κάποια δισκογραφική εταιρία της είπε να το κάνει. Της είπε να κρύψει την αλήθεια, να δημιουργήσει στον εαυτό της ένα σωρό ενοχές, να φοβάται να πει από πού προέρχεται μήπως και την κακοχαρακτηρίσουν, να στηρίξει την καριέρα της σ ένα κομπλεξικό ψέμα. Και μπορεί να μην είχε εντελώς άδικο… Για σκεφτείτε το… Θα ήταν η καριέρα της Ελένης όπως είναι σήμερα αν έλεγε ότι είναι από την Αλβανία; .

Δεν υπάρχουν σχόλια: