Δευτέρα

Όχι ρε παιδιά έλεος. Έχουμε και εμείς ….πατριώτες.
Από taxalia
Επειδή αρκετά το κουράσαμε με μισόλογα για τον εθνικισμό των γειτόνων μας1) Ο Κάτσε και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι Αλβανοί ποδοσφαιριστές, γοητεύονται από την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ σημαία της "Μεγάλης Αλβανίας" που περιέχει εδάφη από τη Σερβία, τη ΠΓΔΜ και την Ελλάδα. Για κάθε Αλβανό είναι....
μεγάλη επιθυμία, είναι όνειρο ζωής που το θεωρεί εφικτό, είναι γραμμένο στο DNA του και απλά πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει η Αλβανία, αυτά που "δικαιούται", δηλαδή ολόκληρη την Ήπειρο, μέχρι την Πρέβεζα. Αυτό το πιστεύουν ΟΛΟΙ οι Αλβανοί, το έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους, αλλά όχι πολύ βαθιά. Το έχουν επιφανειακά και μας το θυμίζουν σε κάθε ευκαιρία.

2) ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι Αλβανοί ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, είναι φανατικοί οπαδοί της "Μεγάλης Αλβανίας". Θεωρούν ότι είναι νομοτέλεια να πραγματοποιηθεί το όνειρο, θεωρούν ότι η "κατοχή" της  Ηπείρου από την Ελλάδα είναι προσωρινή. Όποιος δεν πιστεύει ότι η Αλβανία πρέπει να προσαρτήσει την Ήπειρο, θεωρείται από τους ομοεθνείς του "σκουλήκι".

3) ΟΛΟΙ οι Αλβανοί παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα, δέχονται τις ακραίες, εθνικιστικές, ιμπεριαλιστικές απόψεις της επίμαχης "σημαίας". Ναι, ο Κάτσε και ο Λίλα π.χ.  στηρίζουν την προσάρτηση Φλώρινας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας ή άλλων περιοχών στην Αλβανία. Ναι, είναι κι αυτοί υπερεθνικιστές που θεωρούν ότι "η Τσαμουριά είναι Αλβανική και πρέπει σύντομα να επιστρέψει στη μητέρα Αλβανία".  Όσα χρόνια κι αν παίξει στον ΠΑΟΚ ο Κάτσε και στον ΠΑΣ ο Λίλα, τη "Μεγάλη Αλβανία" θα έχουν εικόνισμα και αν κληθούν θα πολεμήσουν για να κατακτήσουν την Τσαμουριά.

4) Τίποτε από όλα αυτά δεν ενοχλεί τους έλληνες οπαδούς επειδή προηγείται η ανάγκη να υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα, την οποία οι Έλληνες βάζουν πάνω από την πατρίδα. Δεν υπάρχει ίχνος πατριωτισμού στην Ελλάδα, ούτε στο 0,1 % του πληθυσμού. Δεν ενοχλείται από τον Αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό κανείς στην Ελλάδα, εφόσον ο παίκτης είναι καλός και βοηθάει στο να κερδίζουμε τον εσωτερικό αντίπαλο. Οι Έλληνες δεν μισούν τους Αλβανούς εθνικιστές, μισούν την αντίπαλη ομάδα που τους κερδίζει."Ποιός σου έβγαλε τόσο βαθιά το μάτι; -Ο αδερφός μου."

5) Η Ελληνική κυβέρνηση αντιδρά υποτονικά, όπως σε κάθε θέμα εξωτερικής πολιτικής, εκτός αν αυτό αφορά κάτι που θίγει Εβραίους. Μόνο τότε είναι πολύ αποτελεσματική και δυναμική η ελληνική αντίδραση, επειδή οι Έλληνες πολιτικοί τρέμουν μέχρι θανάτου, τις αντιδράσεις της πανίσχυρης Εβραϊκής κοινότητας, η οποία δεν χαρίζεται, δεν συγχωρεί, δεν ξεχνά. Για αυτό και αν κάποιος ποδοσφαιριστής προσβάλλει την ελληνική ή χριστιανική κοινότητα, αντιμετωπίζεται με δημοσιοϋπαλληλική αδιαφορία, ενώ αν κάνει κάτι που πιθανόν θυμώσει τους φίλους μας Εβραίους, τότε σημαίνει κόκκινος συναγερμός και όλοι τρέχουν με χίλια να προλάβουν το θυμό των Εβραίων και κατακρεουργούν τον δράστη, για να κατευνάσουν το θηρίο.

6) Η Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, οργανώσεις, ομοσπονδίες, UEFA, FIFA κ.λ.π. είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες στο ρατσισμό. Όμως, ρατσισμός για αυτούς είναι η προσβολή ιερών και οσίων εβραίων , αφρικανών και μουσουλμάνων μόνο. Όταν το θύμα του ρατσισμού είναι μια χριστιανική χώρα και ιδιαίτερα ορθόδοξη, υπάρχει δημοσιοϋπαλληλική αδιαφορία. Δεν είναι καθόλου πρόθυμοι να κατακεραυνώσουν.

Η βάση αυτών των αντιδράσεων των αρμοδίων, είναι ο φόβος., Μουσουλμάνοι και Εβραίοι, έπεισαν με το φόβο τη διεθνή κοινότητα, ότι πρέπει να σπεύδει να καταδικάσει αμέσως, χωρίς δεύτερη σκέψη, ό,τι τους ενοχλεί.

Αυτή είναι η απλή ωμή αλήθεια, για όσους δεν θέλουν να σπάνε το κεφάλι τους προσπαθώντας να καταλάβουν γιατί δεν έδιωξαν τον Κάτσε από τον ΠΑΟΚ ή γιατί δεν θα αποκλειστεί για χρόνια η Αλβανία, ενώ αν μια ακριβώς παρόμοια σημαία ανέβαζαν Σέρβοι, θα τους απέκλειαν για 10 χρόνια από όλες τις διοργανώσεις. Ο κόσμος δεν είναι καθόλου δίκαιος και πουθενά δεν ισχύουν ίσα μέτρα, ίσα σταθμά. Νόμος είναι το δίκιο του ισχυρού και είπαμε ποιός είναι ο ισχυρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδερφός του Έντι Ράμα συνελήφθη και αφέθη ελέυθερος επειδή είχε Αμερικανικό διαβατήριο. Ο Ράμα είναι ο άνθρωπος των Αμερικανών στην Αλβανία, αυτοί τον φύτεψαν, όπως φύτεψαν τον Γ.Παπανδρέου εδώ κι έχει συγκεκριμένη αποστολή. Να παρεμποδίσει τους ομοεθνείς του να διαλύσουν την ΠΓΔΜ και να στριμώχνει με κάθε τρόπο τους Σέρβους, που ποτέ δεν δήλωσαν πλήρη υποταγή στους Αμερικανούς, επειδή έχουν μια έμφυτη υπερηφάνεια και πατριωτισμό σαν λαός, ακριβώς αντίθετα από εμάς, που μας περισσεύει ο ραγιαδισμός και η εθελοδουλεία.

Απλά, ωμά και σταράτα, για να μη φλυαρούμε με αμπελοφιλοσοφίες.Ο παίχτης της Αλβανίας που πρώτος προστάτευσε την φασιστική σημαία της μεγάλης Αλβανίας παίζει στον ΠΑΣ Γιάννενα

 

Δείτε ΕΔΩ  την επίμαχη φάση στο 1:22 στο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: