Πέμπτη

Συνέντευξη του Πολιτικου Κρατουμενου με εντολη των Σιωνιστων - Υποψηφίου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλου στο TRT !!!!

Screen Shot 2014-04-17 at 7.37.13 AM 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος παραμένει παράνομα και χωρίς κανένα στοιχείο φυλακισμένος στον Κορυδαλλό, έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό TRT.
Ο Συναγωνιστής δήλωσε πως παρά τις τεράστιες δυσκολίες, όντας έγκλειστος στα κελιά της Τιμής, συνεχίζει ακάθεκτος τον προεκλογικά αγώνα μέχρι την Νίκη.
Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται παράνομα στην φυλακή, δίχως καμία κατηγορία, όντας πολιτικός κρατούμενος και θύμα της μεγαλύτερης πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας στην Ελλάδα.
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή καλπάζει δημοσκοπικά και η αποδοχή της είναι ευρεία και θερμότατη στην ελληνική κοινωνία και αυτό θα φανεί στις κάλπες. Η “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία” θα καταγράψει μια μεγάλη νίκη.
Κατέληξε πως ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος είναι ο ένας και μοναδικός Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και συνεχίζει μαζί με τους υπόλοιπους Συναγωνιστές μέσα από τα κελιά της Τιμής τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: