Πέμπτη

Kλέφτης..παιχνιδιών αποδείχτηκε ο μικρός πρίγκιπας!


Το πρώτο του... δημόσιο καθήκον ως τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ανέλαβε ο πρίγκιπας Τζορτζ στη Νέα Ζηλανδία. Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον πήγαν μαζί με τον γιο τους στο κτίριο της κυβέρνησης στο Γουέλιγκτον, όπου διοργανώθηκε μια γιορτή ειδικά για τον πρίγκιπα Τζορτζ.
Δέκα παιδάκια που έχουν γεννηθεί πάνω-κάτω την ίδια ημερομηνία με τον πρίγκιπα Τζορτζ, στις 22 Ιουλίου δηλαδή, είχαν λάβει πρόσκληση για να συμμετάσχουν στη γιορτή, που δόθηκε για χάρη του πρίγκιπα Τζορτζ.
Οπως είναι φυσικό, ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο οποίος αποδείχθηκε ιδιαίτερα σκανταλιάρης, καθώς «έκλεβε» τα παιχνίδια από τα άλλα παιδάκια, χτύπησε κανά δυο άλλα, τραβούσε τα μαλλιά της μητέρας του, την κλοτσούσε με πείσμα όταν... τόλμησε να τον πάρει στην αγκαλιά της, έπαιζε με ένα ντέφι και άλλα παρόμοια, έκλεψε για μια ακόμη φορά την παράσταση.
Η Κέιτ Μίντλετον, όσο ο πρίγκιπας Τζορτζ μπουσουλούσε στο πάτωμα και έπαιζε με τα άλλα παιδιά, δεν τον άφησε δευτερόλεπτο από τα μάτια της, σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που προτίμησε να συζητήσει με τους υπόλοιπους γονείς. «Είναι τρέλα αυτό, υπάρχουν μωρά παντού», φέρεται να είπε μόνο κάποια στιγμή κοιτάζοντας προς την αίθουσα με έκπληξη.
Ο πρίγκιπας Τζορτζ αποδείχθηκε ιδιαίτερα ζόρικος, καθώς το πρώτο κοριτσάκι που έπεσε στον... διάβα του και μάλλον τον εμπόδισε να συνεχίσει την πορεία του, τις έφαγε για τα καλά, με την Κέιτ Μίντλετον να φθάνει στα όρια του εγκεφαλικού και να ζητά συγνώμη από την μητέρα της μικρής.
Εκτός, όμως, από ζόρικος, ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, αποδείχθηκε και πολύ... γκρινιάρης, καθώς όταν ένα κοριτσάκι «τόλμησε» να του κλέψει ένα παιχνίδι έβαλε τα κλάματα.
Στην εκδήλωση έκανε και τα πρώτα του... βήματα, με την Κέιτ Μίντλετον να τον κρατά από τα χέρια βοηθώντας τον να σταθεί για λίγο όρθιος.
Οι υπόλοιποι γονείς, πάντως, που πήγαν στην εκδήλωση, αποχωρώντας από την αίθουσα μιλούσαν για μια ξεχωριστή εμπειρία, ενώ χαρακτήριζαν τον μικρό πρίγκιπα... ατρόμητο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: