Κυριακή

Η “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία” παρουσίασε τους υποψηφίους για το νομό Τρικάλων

Η “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία” παρουσίασε τους υποψηφίους για το νομό Τρικάλων
Η παρουσίαση των υποψηφίων της "Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία" για τον νομό Τρικάλων, στα τοπικά ΜΜΕ, πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Μισιάκα.
Ο Συναγωνιστής πέρα από τους υποψηφίους, παρουσίασε και τις πρώτες θέσεις του συνδυασμού, ενώ προέβη και σε ανάλυση των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι οι εξής:
1) ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κατάγεται από τα Σερβωτά και είναι Αγρότης. Έχει διατελέσει πρόεδρος στον Αγροτικό σύλλογο Σερβωτών, όπως επίσης έχει διατελέσει πρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού Σερβωτών και του Μορφωτικού συλλόγου του χωριού του.Υπήρξε επίσης ιδρυτής του συλλόγου παραγωγών λαχανικών λαϊκών αγορών της περιοχής του. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
2) ΓΙΑΤΣΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ Κατάγεται από το Μουργκάνι και είναι συνταξιούχος υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του εκπολιτιστικού χωριού του. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.
3) ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κατάγεται από τα Τρίκαλα. Είναι ειδικός προσχολικής αγωγής και δημιουργικής παιδικής δραστηριότητας,καθώς επίσης έχει ειδικευθεί στην φροντίδα βρεφών και ηλικιωμένων. Μιλάει αγγλικά και έχει εξειδίκευση στους Η/Υ. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.
4) ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ ΕΛΕΝΗ Κατάγεται από τα Τρίκαλα και είναι πτυχιούχος Μηχανογραφικής Λογιστικής του ΤΕΙ Λάρισας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά,και έχει ειδικευθεί στους Η/Υ, και είναι ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει διατελέσει μέλος του συλλόγου μεσιτών Τρικάλων -Καρδίτσας και είναι νυν μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών  παιδιών.
5) ΚΩΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Κατάγεται από το Καστράκι της Καλαμπάκας. Είναι απόφοιτος της σχολής Τουριστικών επιχειρήσεων,καθώς και απόφοιτος σχολής Μηχανοτεχνιτών. Εργάζεται ως μηχανοτεχνίτης στον ιδιωτικό τομέα. Έχει διατελέσει ηγετικό στέλεχος στον Α.Ο Καστρακίου,καθώς και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής του. Ήταν επίσης επικεφαλής της επιτροπής αγώνα των εργαζομένων της ΑΤΙΚΑΤ.
6) ΜΑΡΚΑΝΤΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ (ΜΑΧΟΣ) Κατάγεται από την Καλαμπάκα. Είναι ψυκτικός,μιλάει Αγγλικά, έχει εξειδίκευση στους Η/Υ, και δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.
7) ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ Κατάγεται από τα Στουρναρέϊκα και ζει στα Τρίκαλα. Είναι πτυχιούχος διοίκησης επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών. Έχει εξειδίκευση στους Η/Υ και μιλάει Αγγλικά.Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα,και ως συμβασιούχος στην ΑΤΕ. Από τα πρώτα μέλη της Χ.Α στα Τρίκαλα.
8) ΠΛΑΤΣΑΤΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ Κατάγεται από τα Τρίκαλα.Έχει εξειδίκευση στους Η/Υ και μιλάει Αγγλικά. Εργάζεται εκτός Τρικάλων σε ΟΤΑ,και ασχολείται με την Λογοτεχνία και την τέχνη.
9) ΡΟΥΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κατάγεται από το Ματονέρι. Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος ηλεκτρολόγος-υπομηχανικός. Εργάστηκε στην Γερμανίακαι σήμερα ασχολείται στον κλάδο των τουριστικών επιχειρήσεων. Μιλάει Γερμανικά και Αγγλικά. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
10) ΣΚΥΦΤΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Κατάγεται από την Ξάνθη. Εργάστηκε στην Γερμανία και σήμερα είναι συνταξιούχος. Είναι σύζυγος του αειμνήστου ήρωα του Εθνικού Στρατού της περιόδου 1946-49, ταξιάρχου Γεωργίου Σκύφτα. Είναι μητέρα δυο παιδιών.
11) ΧΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Κατάγεται από τα Τρίκαλα και διαμένει στα Μεγάλα Καλύβια.Έχει εξειδίκευση στον κλάδο της πληροφορικής,και μιλάει Αγγλικά. Έχει διατελέσει αθλητής σε ερασιτεχνικά σωματεία των Τρικάλων, καθώς επίσης και μέλος σε αθλητικά σωματεία. Από νεαρή ηλικία εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Σήμερα είναι άνεργος λόγω των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται στην χώρα. Από τα πρώτα μέλη της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα, είναι σήμερα γραμματέας της Τ.Ο. Τρικάλων.

Καταιγιστικός ήταν ο Γιώργος Μισιάκας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων με την Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία, στην συνέντευξή του στο TRT.

O Γιώργος Μισιάκας αφού μίλησε για το παράλογο της προφυλάκισης τους υποψήφιου περιφερειάρχη Θεσσαλίας και βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου είπε μεταξύ άλλων πως “οι εκλογές αυτές είναι πολιτικές και η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία κι έχει συντάξει ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες των πολιτών του Νομού Τρικάλων, που ο κ. Αγοραστός απλά έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους.”Δεν υπάρχουν σχόλια: