Σάββατο

Δεν υπαρχει τσιπα στη ΝΔ!!!!«Στρογγυλή τραπεζα» με θέμα τη διαφάνεια στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα και ο αρχικλεφταρας Σιδηροπουλος στο παραμαγαζο του Αγοραστου!!!



Κρίμα για τον αξιότιμο κ. Σούρλα και τους υπολοίπους συμμετέχοντες…
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση των διοργανωτών της «στρογγυλής τραπέζης» με θέμα τη διαφάνεια στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα.
Αν και το θέμα από μόνο του αποτελούσε πόλο έλξης για τους ανθρώπους της ενημέρωσης, οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους πως «απαγορεύεται» η είσοδος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενώ επιτρέπονται μόνον οι φωτογραφίες .

Το εξόχως τραγελαφικό όμως είναι πως από χθες η νομαρχιακή επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε ΕΠΙΣΗΜΑ και δημοσιογράφους να παραστούν στην «στρογγυλή τράπεζα», με μοναδική διευκρίνιση πως θα μπορούσαν μόνον να ακούσουν και όχι να τοποθετηθούν.
Και αυτό όμως αθετήθηκε, αφού προφανώς τα εξ Αθηνών νεοδημοκρατικά στελέχη είχαν… άλλες οδηγίες!

Κατά τα άλλα είναι να τρελαίνεται κανείς όταν βλέπει όλους αυτούς βολεψακηδες τους μανδαρίνους να μιλούν για διαφάνεια και την άλλη στιγμή να συμμαζεύουν και να προβάλλουν το πρωτοπαλίκαρο του Κοκκινουλη - Σιδηρόπουλο σαν παράγοντα πολιτικής στη Λάρισα. Είναι οξύμωρο να μιλάς για διαφάνεια να κρύβεσαι πίσω από πόρτες και να κάνεις στραβά μάτια στο πλιάτσικο που έγινε στην ΕΑΣ Λαρίσης. Δεν έχουν καταλάβει ότι έχουν τελειώσει πολιτικά και ότι οι εξαθλιωμένοι του κάμπου τους έχουν πάρει χαμπάρι. Είναι πτώματα και σκελετοί ενός αμαρτωλού παρελθόντος. Υπαρχει Σκάνδαλο μεγατόνων στην πολύπαθη και υπερχρεωμένη ΕΑΣ Λάρισας-Αγιάς-Τυρνάβου, που μετράει ζημιές πάνω από 50 εκατ. Ευρώ για μερικούς από αυτούς.

Τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων κατήγγειλαν πρόσφατα ότι νυν και πρώην μέλη της «γαλάζιας» διοίκησης χρωστούν ούτε λίγο-ούτε πολύ 2,2 εκατ. ευρώ. Μιλώντας μάλιστα στο «Εθνος», ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, φωτογράφισε τον Χρήστο Σιδερόπουλο, άλλοτε «δεξί χέρι» του γνωστού αγροτοσυνδικαλιστή Θανάση Κοκκινούλη, υποστηρίζοντας ότι χρωστάει χρήματα στην Ενωση αρνούμενος να αναφέρει τι ποσό οφείλει στην Ενωση και πώς προκύπτει αυτή η οφειλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: