Κυριακή

Τα ακουσε ο Βοριδης στη Λαμια!!!!Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει








Με εναντίον του συνθήματα υποδέχθηκαν  μέλη της Χρυσής Αυγής τον Μάκη Βορίδη στη Λαμία. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ βρέθηκε στην πόλη, για να μιλήσει στην εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Νέας Δημοκρατίας Λαμίας, με θέμα «Ανεργία – Κοινωνική Πολιτική – Ανάπτυξη» και δέχθηκε αποδοκιμασίες από μέλη της Χρυσής Αυγής.


H Χρυσή Αυγή υποοδέχτηκε τον Μ.Βορίδη στη Λαμία by LAMIASTARGR

Τι ελεγε παλια!!!



Η περίοδος της 21ης Απριλίου υπήρξε μία περίοδος στην οποία συνέβησαν πολλά θετικά για τον τόπο. Μην αμφιβάλλετε ότι αν η 21η Απριλίου δεν έκανε τίποτε καλό για τον τόπο, θα σας το έλεγα. Κατά τη γνώμη μου, όμως, έκανε αρκετά καλά.
«Ελεύθερη ώρα», 17-18/6/2002

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Χρυσή Αυγή. Απ΄ όσο ξέρω, πάντως, δεν αρνούνται τον Φυλετισμό στην Ιδεολογία τους. Τώρα, αν είναι ρατσιστές, δεν ξέρω.
«Ελεύθερη Ώρα», 17-18/6/2002

Ο λόγος για τον οποίον απεδέχθην τη θέση του αρχηγού της Νεολαίας ΕΠΕΝ ήταν ο εξής: Εκείνη την δεδομένη στιγμή η ΕΠΕΝ ήταν το μαζικότερο, το σοβαρότερο και το πλέον υπεύθυνο κίνημα στον Πατριωτικό Χώρο.
«Ελεύθερη ώρα», 17-18/06/2002


Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει
 Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει
«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την προβοκατόρικη ενέργεια που έλαβε χώρα στην Λαμία και η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής του Κινήματος μας, το οποίο δεν οργανώνει αντισυγκεντρώσεις κατά συγκεντρώσεων άλλων πολιτικών χώρων».
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής αναφέρεται στην αποδοκιμασία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, στη Λαμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: