Κυριακή

1η τελετή μνήμης για τους πεσόντες χωροφύλακες της δυνάμεως του σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος

gramatiko
40 χρόνια ακατάσχετης, καθεστωτικής και παρακρατικής προπαγάνδας απέναντι στον λαό μας, προκειμένου να διαστρεβλώσουν την ιστορία και να αποκρύψουν το πιο άρρωστο  ίσως κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας, αυτό του συμμοριτοπολέμου, δεν στάθηκαν ικανά να διαγράψουν την ιστορική μνήμη μας. 


Με αυτά τα λόγια του μέλους της Κ.Ε. και γραμματέα των Τ.Ο. Αν. Αττικής και Σαρωνικού Γ. Παπαγεωργίου, ξεκίνησε η σεμνή τελετή μνήμης για τους πεσόντες χωροφύλακες της δυνάμεως του σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος,
Για τους χωροφύλακες Ζούμπερη Παύλο, Μπρίνια Ιωάννη, Βαλαή Βασίλειο, Βουτσαδάκη Κωνσταντίνο, Μέντζο Κωνσταντίνο και Καμπιώτη Ευάγγελο, η σημερινή ημέρα ήταν μια μέρα μνήμης και θλίψης.

Μνήμης για τον άδικο και αποτρόπαιο χαμό τους απλά και μόνο “επειδή δεν ήθελαν να βγουν στα βουνά, παρέα με τους κομουνιστοσυμμορίτες”, που ΔΕΝ πολεμούσαν για την Ελλάδα, αλλά έκλεβαν και σκότωναν ικανοποιώντας τις ελεεινές ορέξεις τους, και θλίψης γιατί εδώ και πολλά χρόνια αυτή η θυσία είχε μείνει στα αζήτητα.



Ο απλός περιηγητής δύσκολα μπορεί να καταλάβει πως εκεί, σε αυτή την ρεματιά του Γραμματικού, δίπλα από μια μάντρα οικοδομικών υλικών κι ένα γιαπί, έχει γραφτεί ένα ακόμη κεφάλαιο, μια ακόμη αιματοβαμμένη σελίδα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, από τις πολλές και βρώμικες σελίδες που έχει γράψει το ανθελληνικό και αιμοσταγές πρόσωπο της αριστεράς στην χώρα μας.
Αυτών που σήμερα εξακολουθούν γραμμοφωνικά, θρασύτατα, χωρίς ίχνος αιδούς ή μεταμέλειας να υποστηρίζουν την προδοτική δράση τους, κυριολεκτικά αμετανόητοι για τα εγκλήματα και τις καταστροφές που άφησαν πίσω τους. 
Νεαροι με τα μαυρα της Τ.Ο. Αν. Αττικής αναζήτησαν και βρήκαν τον μικρό τύμβο που μαρτυρά το στυγερό έγκλημα.
Η ιστορική μνήμη, είναι προσόν κάθε Χρυσαυγίτη. 
Και αυτός ο τύμβος, καθαρίστηκε και σήμερα έμαθαν όχι μόνο οι κάτοικοι του Γραμματικού, αλλά όλοι, πως εκεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάθε χρόνο θα τιμά τους Έλληνες χωροφύλακες της δυνάμεως του Σταθμού Χωροφυλακής Μαραθώνος, που έπεσαν κάτω από τα μαχαίρια των τυρράνων τους σε μια περίοδο που οι Γερμανοί ήταν ακόμη στην Ελλάδα. Και αυτό δείχνει το προσχεδιασμένο έγκλημα που επακολούθησε λίγο αργότερα με τον εμφύλιο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αναζητά και θα αναδεικνύει παντού τα χώματα, όπου Έλληνες έζησαν και μαρτύρησαν για την Ελλάδα, κάτω από το χέρι άλλων – κατ’ ευφημισμόν – Ελλήνων, που όμως υπηρετούσαν αυτό που έχει χαρακτηριστεί ως “πνευματική και πολιτική ψώρα”. 
Τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!
 
Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Γ. Γερμενής, Η. Παναγιώταρος, Π. Ηλιόπουλος.



Ομιλητές ήταν οι : Γ. Παπαγεωργίου, Ν. Μπόλαρη, Γ. Κλειδής και Κ. Χατζηαντώνογλου.


Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκατοντάδες Έλληνες από τις γύρω περιοχές.
Απαίτηση όλων, ομιλητών αλλά και παρευρισκομένων, είναι η πολιτεία κάποτε να σεβασθεί τους ηρωικούς μαχητές και να τιμήσει όπως αρμόζει  τους πεσόντες που σφαγιάσθηκαν από την συμμορία των δογματικών οπαδών του ερυθρού ολοκληρωτισμού, οι οποίοι, με σημαία το αιμοσταγές σφυροδρέπανο του διεθνούς κομμουνισμού, αντιπαρατάχθησαν στους σημαιοφόρους της Ελληνικής Σημαίας και τον Ελληνικό Στρατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: