Σάββατο

ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ!!!!!



xylo

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Δεν είναι σκηνές από αθλητές πάλης αλλά από 13 χρονα κορίτσια της πρώτης γυμνασίου! Σκηνές που δεν φαίνεται να σοκάρουν καθόλου τους υπόλοιπους μαθητές ενός Ελληνικού σχολείου και που αντίθετα προκαλούν γέλιο και ποικίλα σχόλια ανάμεσα στο ένθερμο κοινό που απαρτίζεται από παιδιά γυμνασίου.

- Παιδιά αν είναι να πεθάνει φέρτε το κινητό της!

- Άστην να την πηδήξει‼!

- Ρε παιδιά έχουμε και βίντεο!

- Φέρε τα λεφτά το έχασες το στοίχημα!

Ανατριχιαστικές ατάκες ανάμεσα σε ανήλικα παιδιά για θανάτους και στοιχήματα για το ποιος θα κερδίσει στο ξύλο και όχι στα μαθήματα.

Η απόλυτη φρίκη της Ελληνικής παιδείας, το καθημερινό φαινόμενο της βίας που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανικανότητα και την απόλυτη απουσία καθηγητών διευθυντών και δασκάλων μέσα στα σχολεία.

Το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το makeleio.gr στα σίγουρα θα πρέπει να ανησυχήσει το υπουργείο παιδείας για το ποιους έχει τοποθετήσει τελικά σε θέσεις κύριες και κατά πόσο είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να γαλουχήσουν τους αυριανούς Έλληνες.

Το βίντεο μαζί με την καταγγελία της δεκατριάχρονης έφτασε μέχρι την αστυνομική διεύθυνση αττικής και παρόλο που με αυτόφωρη διαδικασία οι ανήλικες που επιτέθηκαν στην ανήλικη συνελήφθησαν, την επόμενη μέρα είχαν αφεθεί ελεύθερες και είχαν επιστρέψει και πάλι στο σχολείο. Το αποτέλεσμα είναι το θύμα να φοβάται να πάει στο σχολείο με μεγάλες πιθανότητες τώρα να μείνει από απουσίες, όπως καταγγέλλει στο Μακελειό η μητέρα της 13χρονης.

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ

Πίσω από αυτές τις σκηνές τρόμου κρύβεται και το δράμα της πολύτεκνης μητέρας που φοβάται πια να αφήσει τα παιδιά της να πάνε σε στο σχολείο, και παρόλο που χτυπά πόρτες για να βρει μια λύση και ένα καινούριο σχολείο για τα παιδιά της, η αδιαφορία των καρεκλοκένταυρων του Υπουργείου σπάει για άλλη μια φορά κόκκαλα!

Σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης και της μητέρας της σε Γυμνάσιο της Αθήνας έχει δημιουργηθεί μια συμμορία η οποία δρα και στα γύρω σχολεία. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα μια ανήλικη βρέθηκε στο νοσοκομείο ξυλοκοπημένη από τα ίδια κορίτσια που έβγαλαν πτυσσόμενο γλοπ και την χτύπησαν στο κεφάλι.


ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ


xilo-pagrati
Σοβαρότατο θέμα λειτουργίας και οργάνωσης Γυμνασίου του Παγκρατίου προκύπτει μετά την προβολή συγκλονιστικού ρεπορταζ την Πέμπτη τα μεσάνυχτα από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ3, με αντικείμενο  τον καταγγελόμενο ξυλοδαρμό 13χρονης Ελληνίδας μαθήτριας από δύο Αλβανίδες συμμαθήτριες της, λίγα μέτρα από την πόρτα του σχολείου. Όπως προκύπτει από το ρεπορταζ και σύμφωνα με τις καταγγελίες του φερόμενου ως θύματος, ο διευθυντής του Λυκείου δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία με αποτέλεσμα η οικογένεια της τραυματισμένης κοπέλας να φοβάται να βγει από το σπίτι της τρομοκρατημένη και να κινδυνεύει να μείνει από απουσίες. Το θέμα προσλαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού ο κύριος Διευθυντής(όπως θα ακούσετε στο δεύτερο βίντεο, δεν φαίνεται-τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα λέει- να έχει αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος το οποίο δεν είναι μόνον ο ξυλοδαρμος αλλά η επέκταση της σχολικής βίας στους μαθησιακούς χώρους.
Κατά πληροφορίες οι ανεπαρκείς εξηγήσεις του διευθυντή αποκάλυψαν και κάτι ακόμα. Την κομματική του ταυτότητα. Πρόκειται για προβεβλημένο συνδικαλιστή της ΝΔ(ΔΑΚΕ ΕΛΜΕ)ο οποίος εξελέγη στο ΔΣ στις πρόσφατες εκλογές του Δεκεμβρίου. Άραγε ο συνδικαλιστής απέστειλε ως όφειλε άμεσα(και όχι εκ των υστερων)αναφορά για όσα έγιναν στην πόρτα του σχολείου του και δεν τον αφορούν(όπως είπε;)ή έπρεπε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ να κάνει το ρεπορταζ για να ευαισθητοποιηθεί; Αυτοί είναι οι δάσκαλοι που θα μάθουν τι σημαίνει πειθαρχία στα παιδιά μας; Αυτοί είναι οι δάσκαλοι που θα μάθουν στα παιδιά μας πως να συμπεριφέρονται σε μαθητικούς χώρους που υποφέρουν από μια ακόμα πληγή; Την πολυπολιτισμικότητα; Και την αθρόα είσοδο αλλοδαπών που στο συγκεκριμένο χώρο καταλαμβάνουν το 45% της δυναμικότητας του;
 Την Δευτέρα το μεσημέρι μητέρα 13χρονης Ελληνίδας μαθήτριας κατέφυγε στην αστυνομία καταγγέλλοντας ότι η κόρη της εδάρη άγρια από δύο Αλβανίδες συμμαθήτριες της στο πεζοδρόμιο του μαθητικού χώρου. Σύμφωνα με το οπτικό υλικό μετά από φραστικό διαπληκτισμό δύο αλλοδαπές μαθήτριες πιάνουν από τα μαλλιά το 13χρονο κορίτσι, το πετάνε στο έδαφος και του χτυπάνε το κεφάλι στο πεζοδρόμιο με κίνδυνο το θύμα να χτυπήσει το κεφάλι του στα κάγκελα του δρόμου και να μείνει στον τόπο. Μετά την καταγγελία εφαρμόστηκε αυτόφωρη διαδικασία, οι φερόμενες όμως ως ανήλικες δράστριες αφέθηκαν ελεύθερες και επέστρεψαν στο σχολείο. «Το αποτέλεσμα είναι η κόρη μου να φοβάται να πάει στο σχολείο με μεγάλες πιθανότητες τώρα να μείνει από απουσίες», όπως κατήγγειλε η μητέρα της.
«Μια φορά σε άλλο περιστατικό είχε χτυπήσει μια κοπέλα, την ρίξανε από τις σκάλες και χτύπησε το κεφάλι της στο τοίχο. Μόνο τότε οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου είχαν τιμωρηθεί με μονοήμερη αποβολή. Κινδυνεύουν τα παιδιά μου να μείνουν από απουσίες. Έχουμε κόψει όλες τις δραστηριότητες, τα πάντα. Δεν μπορούμε να κουνήσουμε από το σπίτι μας», καταγγέλλει η μητέρα του φερόμενου ως θύματος. Πάντως ο διευθυντής του σχολείου φαίνεται να μην λαμβάνει υπόψιν το οπτικό υλικό αρνούμενος να τοποθετηθεί από τη στιγμή που ο ίδιος δεν ήταν παρόν στο περιστατικό.
Τον τελευταίο καιρό ακούμε για περιστατικά βίας που λαμβάνουν χώρα μέσα στα σχολεία, γνωστά και ως «μπούλινγκ» (bullying). Ο σχολικός εκφοβισμός – bullying, αποτελεί φαινόμενο κοινωνικής παραβατικότητας και αναφέρεται στη βία που εκδηλώνεται μεταξύ μαθητών ή συνομήλικων παιδιών.
Αυτά ο κύριος διευθυντής-συνδικαλιστής της ΝΔ, δεν τα έχει ακούσει;


Δεν υπάρχουν σχόλια: