Τετάρτη

Λαρισαιοι Σκαστε !!!!Μαζι τα φαγατε!!!!Το φαγοποτι - το πλιατισκο - οι κομπινες!!!!!Ολα Σφουγγαρι


Συνέλευση Αγροτικού Συνεταιρισμού «Η Νέα Ένωση»

Συνέλευση Αγροτικού Συνεταιρισμού «Η Νέα Ένωση»










Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Aγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών «Η Νέα Ένωση», με την πράξη του Νο 9 – 15/02/2013 , ενεργώντας σύμφωνα με το Νόμο 4015 / 2011 και το καταστατικό του , αποφάσισε να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνεταιρισμού , στα Γραφεία του Χατζημιχάλη 81(1ος όροφος), για την 3η Μαρτίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 πρωϊνή.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο : ΕΚΛΟΓΗ 3ΜΕΛΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Θέμα 2ο :

Α) ΕΚΛΟΓΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ( ΜΕΛΗ ΕΝΝΕΑ)

Β) ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΣΕΓΕΣ.

Γ) ΕΚΛΟΓΗ ΜΕΛΩΝ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ( ΜΕΛΗ ΤΡΙΑ).

Οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων σύμφωνα με το άρθρο 30 παρ. 2 του Καταστατικού θα κατατίθενται εγγράφως στα γραφεία του Συνεταιρισμού, μέχρι την 1η / 3/2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 μ.μ.

Τα μέλη του Συνεταιρισμού  που θα λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την  αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο από το οποίο θα αποδεικνύεται η ταυτότητά των.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας κατά την παραπάνω ορισθείσα ημέρα και ώρα η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει σε νέα Συνεδρίαση , χωρίς νέα πρόσκληση , την επόμενη Κυριακή  10 Μαρτίου 2013 στον αυτό τόπο και την αυτή ώρα και με τα ίδια για συζήτηση θέματα που αναφέρονται στην πρόσκληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: