Δευτέρα

Ομιλίες Ηλία Παναγιώταρου, Νίκου Κωνσταντίνου, Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Κυρίτση στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες ήρωες στα Ίμια τον Γενάρη του 1996, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!







Απόλυτη συνωμοσία σιωπής από τα ΜΜΕ της διαφθοράς


 Εξώδικο στο Ε.Σ.Ρ. από την Χρυσή Αυγή

Η κρατική τηλεόραση του Σαμαρά, σε ένα ρεσιτάλ ψεύδους και παραπληροφόρησης είδε... 2.000 κόσμο στην συγκέντρωση για τα Ίμια. Τα υπόλοιπα κανάλια της διαπλοκής δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα, παρ' όλο που είχε δοθεί το ελεύθερο σε όλους να στήσουν κάμερες και να πάρουν πλάνα (ορισμένοι είχαν μέχρι και βανάκια για ζωντανές συνδέσεις).Κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης ο συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε ενημερώσει ότι θα επιτραπεί η είσοδος σε όλα τα ΜΜΕ για να δούμε... ποιος θα τολμήσει να δείξει έστω και ένα πλάνο από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων. Τελικώς επαληθευτήκαμε: δεν το τόλμησε κανείς!


Μόνο το μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1 έπαιξε ρεπορτάζ ενός ολόκληρου λεπτού (!), που το βράδυ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ μη τυχόν και ξεσηκωθεί ο κόσμος. Το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ήδη εξώδικο στο Ε.Σ.Ρ. και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε ένδικο μέσο για να σταματήσει επιτέλους αυτό το αίσχος. Την ίδια ώρα τα κανάλια της διαφθοράς προβάλουν κατά κόρον τις άθλιες συγκεντρώσεις αριστεριστών και αναρχικών, μέχρι και τις περιοδείες του νέου "εθνοσωτήρα" Καμένου. Όλοι είδαν την επίσκεψη Καμένου και πέντε παρατρεχάμενων στη Λάρισα, κανείς όμως δεν είδε την ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου σε 50.000 κόσμο στο κέντρο των Αθηνών.
Για όλα όμως υπάρχει εξήγηση και - σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες - η ΝΔ έχει υποστεί πραγματική καθίζηση στα ποσοστά της, μετά την πληρωμή των πετσοκομμένων συντάξεων, με τους πολίτες να βρίσκονται σε κατάσταση απόγνωσης. Είναι ρητή η εντολή του Μαξίμου να μη γίνεται η παραμικρή αναφορά στην Χρυσή Αυγή, λες και έτσι ο κόσμος θα γυρίσει στις αγκάλες αυτών που πρόδωσαν τη χώρα και καταδυνάστευσαν τον λαό. Και μετά ξύπνησε ο Σαμαράς...


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΔΗΛΩΣΗ

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 131, όπως νομίμως εκπροσωπείται

ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σύμφωνα με την αναμφισβήτητη ως το περιεχόμενό της Συνταγματική διάταξη του άρθρου 15 παρ. 2 «Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον έλεγχο του Κράτους. …Ο άμεσος έλεγχος του Κράτους …έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων …» Συνακόλουθα, μεταξύ των αρμοδιοτήτων του ΕΣΡ, όπως έχουν  εξειδικευτεί με τον εκτελεστικό του Συντάγματος Νόμο 3151/2002 και τον Ν. 2863/2000 και συγκεκριμένα στο άρθρο 4 αυτού, προβλέπεται ότι «… παρ. γ) Το ΕΣΡ διασφαλίζει την πολιτική …πολυμέρεια και πολυφωνία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ε) επιβάλλει τις διοικητικές κυρώσεις και μέτρα που προβλέπονται… ,  παρ. 2) …μπορεί να απευθύνει σε κάθε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και αρχή , αυτεπαγγέλτως ή σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις οδηγίες, συστάσεις…σχετικά με την εφαρμογή των διατάξεων των οικείων νόμων …».
Είναι προφανές από το ανωτέρω κανονιστικό πλαίσιο, το οποίο μάλιστα είναι αυξημένης περιωπής αφού η κείμενη νομοθεσία υπάγεται ευθέως σε συνταγματική διάταξη, ότι το ΕΣΡ οφείλει όχι μόνο να διασφαλίζει την αντικειμενική μετάδοση της είδησης από όλα τα ΜΜΕ (πόσο μάλλον από τα δημόσια) , αλλά και να επιβάλει την νομιμότητα, όταν αυτή καταφανώς πλήττεται από κελεύσματα που υπακούν σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Παρά το γεγονός ότι η συγκέντρωση και πορεία που διοργάνωσε ο Λ.Σ. – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Σάββατο 2/1/2013 προς τιμήν των πεσόντων  ηρώων Αξιωματικών στα Ίμια ήταν κάτι περισσότερο από μεγαλειώδης, όπως αντικειμενικά έχει καταγραφεί από πλήθος βίντεο, εικόνων και ξένων μέσων ενημέρωσης που παρευρέθηκαν σε αυτήν, αριθμώντας δεκάδες χιλιάδες συμμετεχόντων, τα Ελληνικά ΜΜΕ όχι μόνο δεν την προέβαλαν δημοσιογραφικά, αλλά και την αγνόησαν επιδεικτικά, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά τον τρόπο που διεξάγεται και στην ενημέρωση, το πολιτικό παιχνίδι.  Η ΕΡΤ μάλιστα, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να τηρεί τουλάχιστον τα προσχήματα, παρότι ήταν το μοναδικό δίκτυο που αναφέρθηκε στο γεγονός , για προφανείς λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας, υποβάθμισε σε σημείο αυτοεξευτελισμού το μέγεθος και τον παλμό της, αναφέροντας προκλητικά ότι οι συμμετέχοντες σε αυτήν δεν ήταν πάνω από 2000 (!) , ισχυρισμός που αποδεικνύεται γελοίος και  μόνο εάν κάποιος παρακολουθήσει αποσπασματικά οποιοδήποτε βίντεο από τα πολλά που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Προκειμένου να αποδειχθεί περίτρανα ότι η στόχευση των ΜΜΕ- και κατ’ επέκταση του ΕΣΡ που ελέγχει την εφαρμογή των κείμενων διατάξεων- είναι αποκλειστικά το πολιτικό κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και κανένας άλλος σχηματισμός (ακόμα και μικρότερης κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης), αξίζει να αναφέρουμε την μεταχείριση που έχουν λάβει στο πρόσφατο παρελθόν πολιτικοί σχηματισμοί που κινούντο σε εκλογικά ποσοστά κάτω του 4,5% , όπως προκύπτει από την υποχρεωτικά συντασσόμενη άπαξ του έτους «Αναφορά Πολιτικής Πολυφωνίας» από το ίδιο το Συμβούλιό σας. Χαρακτηριστικά διαβάζουμε εκεί, σε σχέση με το έτος 2011 (σελ. 54 επ.) στην παράγραφο που αφορά τους πολιτικούς αρχηγούς, ότι  η παρουσίαση των πολιτικών αρχηγών κατά τα έτη 2009- 2011 στις πολιτικές ειδήσεις ανά κανάλι , μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και κόμματα – σφραγίδες που ελάχιστα τιμήθηκαν από την ψήφο των πολιτών - κυμαίνεται σε όλα τα δίκτυα σε αξιοσημείωτα επίπεδα, εντελώς αναντίστοιχα του ποσοστού που είχαν λάβει και της διείσδυσής τους στην Ελληνική κοινωνία, σε σχέση με αυτά του κόμματός μας. Ας σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες η κρατική τηλεόραση έδωσε μόνο μία (1) φορά βήμα στον Εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής για λίγα λεπτά σε πρωινή της εκπομπή. Αμέσως μετά εξεδόθη ανακοίνωση από το κόμμα ΔΗΜ.ΑΡ,  το οποίο επετέθη με απαράδεκτο τρόπο στους συντελεστές της εκπομπής και την διοίκηση της ΕΡΤ. Αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης πολιτικής παρέμβασης να μη ξανακληθεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής σε καμία τηλεοπτική εκπομπή, όχι μόνο της ΕΡΤ, αλλά και όλων των ιδιωτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας.
Επειδή εναπόκειται στην απόλυτη δικαιοδοσία σας ο έλεγχος και η επιβολή κυρώσεων στα ανωτέρω δίκτυα (δημόσια και ιδιωτικά) για την αντικειμενική πληροφόρηση και την μετάδοση της είδησης χωρίς κομματικές παρωπίδες και άνωθεν παρεμβάσεις όπως αυτές στις οποίες επί χρόνια έχει συνηθίσει το πολιτικό κατεστημένο της μεταπολίτευσης.
Επειδή οι αποφάσεις του ΕΣΡ δεν είναι θέσφατα, αλλά ελέγχονται και αυτές από την Ελληνική Δικαιοσύνη, όπως και τα μέλη της, που ναι μεν απολαμβάνουν προσωπική ανεξαρτησία αλλά δεν βρίσκονται σε καμία περίπτωση υπεράνω των νόμων.
Επειδή διαμαρτυρόμαστε έντονα για την αήθη αντιμετώπισή μας από τα ΜΜΕ που ελέγχετε κατά τρόπο στρεβλό, απαξιωτικό σε αντίθεση με την υποχρέωση για αντικειμενική και ισότιμη ποσοστιαία προβολή.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Να προβείτε άμεσα σε όλες τις δέουσες ενέργειες (ελεγκτικές, κυρωτικές, αποκαταστατικές) τις οποίες καλώς γνωρίζετε προκειμένου να άρετε τις συνέπειες από την προκλητικά απαξιωτική μεταχείριση του κόμματός μας, σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας


ΙΜΙΑ 2013: Η μεγαλειώδης συγκέντρωση μνήμης


ΙΜΙΑ 2013: Η μεγαλειώδης συγκέντρωση μνήμης - (Φωτογραφίες, Βίντεο)
Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, όπως κάθε έτος από το 1997 κι εντεύθεν, διοργανώνει Τελετή Τιμής και Μνήμης στο κέντρο των Αθηνών, μια Τελετή της οποίας η σκοπιμότητα ξεπερνά αυτό που ο τίτλος της υποδηλώνει. Πράγματι, πρόκειται για μια Τελετή εις ένδειξη Τιμής και ενάντια στη λησμονιά της ηρωικής θυσίας τριών Ελλήνων Αξιωματικών του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν για την Πατρίδα, τηρώντας εις το ακέραιον, το αιώνιο κέλευσμα «Θνήσκε Υπέρ Πατρίδος». Πολύ περισσότερο όμως, η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται υπό την μορφή του εξακοντισμού της Εθνικιστικής Προκλήσεως, απέναντι σε ένα κράτος Προδοτών, στέλνοντας καθάριο το μήνυμα: οι Εθνικιστές ΔΕΝ ξεχνούν!
Από νωρίς το πρωινό του Σαββάτου, τα μέλη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, βρίσκονται στο χώρο της εκδηλώσεως. Αποστολή τους, ίδια εδώ και δεκαέξι συναπτά έτη: η διαφύλαξη της ορθής οργανώσεως και της ασφάλειας της εκδηλώσεως, απέναντι στους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς ενός φύσει και θέσει ανθελληνικού κατεστημένου. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα μέλη του Κινήματος έπραξαν το καθήκον τους, δημιουργώντας τις συνθήκες για την υποδοχή δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων Εθνικιστών. Αργά το μεσημέρι, χιλιάδες Χρυσαυγίτες βρίσκονται στο χώρο πέριξ του λιτού μνημείου των Ιμίων. Οι μαυροκόκκινες Σημαίες με το Μαίανδρο, κυματίζουν περήφανα πλάι στις Γαλανόλευκες, δίνοντας το στίγμα της Εθνικιστικής παρουσίας στο κέντρο των Αθηνών. Ναι! Παρά τις απεγνωσμένες απόπειρες του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, η Ελλάς δεν απέθανε, ο Ελληνισμός διά του Εθνικιστικού Πνεύματος, βρίσκεται εδώ, έτοιμος για την τελική αναμέτρηση.
Μια και πλέον ώρα προ της προαναγγελθείσης ενάρξεως της Τελετής, εμπρός και παραπλεύρως της Λέσχης των Αξιωματικών, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, χιλιάδες Ελλήνων Εθνικιστών από κάθε γωνιά της Μεγάλης Ελληνικής Πατρίδος, στέκουν περήφανα, διατρανώνοντας την Πίστη στην Εθνική και Κοινωνική Ιδέα. Η Ελληνική Νεολαία, έφτυσε κατάμουτρα την σαραντάχρονη ακατάπαυστη ανθελληνική προπαγάνδα των μεταπολιτευτικών σχολείων και των διαπλεκόμενων και στρατευμένων στην αντιεθνικιστική πολεμική, μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η Ελληνική Νεολαία, βρίσκεται στην πρωτοπορία του Εθνικιστικού Αγώνος, στην πρωτοπορία του τιτάνιου έργου του Επανελληνισμού! Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, η καρδιά της Ελευθέρας Ελλάδος, χτυπά στο Μνημείο των Ιμίων. Τα εθνικιστικά συνθήματα δονούν το κέντρο των Αθηνών, ενώ τα γαλανόλευκα και μαυροκόκκινα Λάβαρα, φωτίζουν το χειμερινό σκότος, σκιαγραφώντας την εικόνα του κοντινού μέλλοντος, μέσα στο θλιβερό παρών της δειλίας και της υποταγής. Η Τελετή ξεκινά!
Μέγα πλήθος, μέγα πάθος! Τα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας έχουν πλέον κλείσει. Οι ομιλητές ανεβαίνουν στο Βήμα. Ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος δίνει το έναυσμα. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Μεγάλο Αγώνα εναντίον όλων. Ο συναγωνιστής Κυρίτσης, δηλώνει τη διαρκή πίστη του Μετώπου Νεολαίας στα Εθνικιστικά Ιδανικά. Οι συναγωνιστές Σ. Καρεφυλλάκης και Α. Ματθαιόπουλος, φέρνουν το μήνυμα της συμπόρευσης χιλιάδων συμπατριωτών και συντρόφων μας, από Κρήτη και Βόρειο Ελλάδα αντίστοιχα. Ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, βροντοφωνάζει από του βήματος, πως οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν, ούτε την προδοσία των Ιμίων, ούτε τα απαράγραπτα δικαιώματα του δοκιμαζόμενου από την αλβανική τυραννία Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού! Το σύνθημα «Ελληνικός Στρατός στη Βόρειο Ήπειρο» ηχεί στο κέντρο της Αθήνας και ταυτόχρονα αντηχεί στα σπαρμένα με ελληνικό αίμα βουνά της υπόδουλης βορειοηπειρωτικής γης. Στο πλευρό της Εθνικής Αντιστάσεως του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και αναπόσπαστο κομμάτι αυτής, ο υποψήφιος Πρόεδρος για την κυπριακή δημοκρατία με το ΕΛΑΜ, συναγωνιστής Γεώργιος Χαραλάμπους, στο πρόσωπο του οποίου, αποθεώνεται ο αγώνας των Κυπρίων αδερφών μας για ένα και μόνο σκοπό: την Ένωση! Και η υποταγή, όπως αυτή εκφράζεται μέσω της προδοτικής πολιτικής και της ελλείψεως οραμάτων του μεταπολιτευτικού καθεστώτος των προσκυνημένων, διαταράσσεται από το μέγιστο των Ιδανικών του κυπριακού Ελληνισμού, διά του συνθήματος για το οποίο χύθηκαν ποταμοί αίματος των αγωνιστών της ΕΟΚΑ: «Ελλάς, Κύπρος, Ένωσις»!
Ο συναγωνιστής Γιάννης Λαγός, εκφράζει την ατσάλινη Θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών, την πειθαρχία στους σκοπούς του Κινήματος και την απόλυτη υπακοή στον Αρχηγό μας, ως την εγγύηση της μελλοντικής Νίκης. Νωρίτερα, ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, προβαίνει σε μια ιστορική αναδρομή των Αγώνων του Ελληνισμού, από τα βάθη των αιώνων, μέχρι τη τραγική νύχτα των Ιμίων. Αφηγείται με δραματικό τόνο τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στη θυσία 3 Έλληνες Αξιωματικούς, στο βωμό της μεταπολιτευτικής ειρήνης με τους γείτονες και προαιώνιους εχθρούς της Ασίας. Οι ένοχοι όμως, θα τιμωρηθούν, οι Εθνικιστές δε λησμονούν! Κι όπως η σφαίρα του Ήρωος Στρατηγού Ντερτιλή προς τον ασύρματο, από τον οποίο ο Αρχηγός της ΕΟΚΑ Γρίβας Διγενής τον καλούσε σε παύση της επιθέσεως στη Μανσούρα κατά των τουρκικών θυλάκων υπήρξε η σφαίρα ενάντια στη φωνή της λογικής, κατά τον ίδιο τρόπο, η Χρυσή Αυγή είναι η σφαίρα προς τον ασύρματο της συνειδήσεώς μας! Χρέος των Ελλήνων Εθνικιστών λοιπόν, να τραβήξουν το πιστόλι και να πυροβολήσουν τον «ασύρματο» της αμφιβολίας και των δισταγμών.
Στο βήμα ανεβαίνει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος! Ο ενθουσιασμός κορυφώνεται, ένας Λαός κρέμεται από τα χείλη του, το σύνθημα «Αίμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή», το οποίο ακουγόταν κάποτε από τα στόματα μερικών εκατοντάδων Πιστών, βρίσκεται στα χείλη δεκάδων χιλιάδων αποφασισμένων Ελληνίδων και Ελλήνων. Κι ο Αρχηγός, καθοδηγεί και ξεσηκώνει τους χιλιάδες πια Πιστούς, που σχηματίζουν το ατελείωτο ποτάμι της Εθνικής οργής: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω, η Χρυσή Αυγή έρχεται για να γκρεμίσει το κράτος των διεφθαρμένων και των προδοτών και να οικοδομήσει ένα ελεύθερο από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους ντόπιους υποτακτικούς τους, Εθνικό Κράτος!

Ενάντια σ' εκείνους που απεργάζονται την καταστροφή του Ελληνικού Έθνους και στα φερέφωνά τους, ο Αρχηγός  μας απαντά: « Στο διάολο οι ντόπιοι υποτακτικοί της ξενοκρατίας και μαζί τους οι ψευδεπίγραφοι οργανισμοί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και οι ρυπαροφυλλάδες του διεθνούς σιωνισμού. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, να μας υποδείξει τι θα πράξει ο Ελληνικός Λαός! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»! Ο Αρχηγός μας, προπορεύεται και μας δείχνει το δρόμο. Και πίσω του, ακολουθούν οι ανίκητες Φάλαγγες των Ελλήνων Εθνικιστών, οι οποίες διψούν για Αγώνα και Νίκη. Ο Αρχηγός προχωρά σε Προσκλητήριο Νεκρών.

Η ιαχή «Αθάνατος», συνοδεύει τα ονόματα του Έκτορα Γιαλοψού, του Χριστόδουλου Καραθανάση και του Παναγιώτη Βλαχάκου.

Σε στάση προσοχής, χιλιάδες Ελλήνων ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και ακολούθως τον Ύμνο του Κινήματος. Ακολουθεί μια μεγαλειώδης πορεία, από το Μνημείο των Ιμίων, προς τα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως, στη Μεσογείων. Οι διερχόμενοι οδηγοί και οι κάτοικοι της περιοχής, παρατηρούν με δέος και έκδηλη την ελπίδα στα πρόσωπα, το Μέλλον του Ελληνικού Έθνους να παρελαύνει εμπρός στα μάτια τους. 50.000 Ελλήνες Εθνικιστές έδωσαν την ηχηρή απάντηση στις συκοφαντίες και την οργανωμένη λασπολογία του κράτους, του παρακράτους, των πληρωμένων κονδυλοφόρων και των εξωτερικών εχθρών του Ελληνισμού.
Η χθεσινή πρωτόγνωρη Εθνικιστική Τελετή απέδειξε εκείνο που κρύβουν τα κανάλια και οι φυλλάδες της διαπλοκής και εκείνο που διαστρεβλώνουν οι πληρωμένες μετρήσεις των δημοσκοπικών εταιρειών. Ένας Νέος Λαός έχει γεννηθεί, ένας Λαός που ανταποκρίνεται στο Εθνικιστικό κάλεσμα της Ελληνική Ψυχής. Η οργή σμίγει με την Πίστη και η τελευταία με τη Θέληση. Χθες βράδυ, έσβησε κάθε ελπίδα συντηρήσεως του προδοτικού μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Ο Νέος Λαός, με αιχμή του δόρατος την Χρυσή Αυγή, ετοιμάζεται για Επίθεση! Ο Αρχηγός μας είναι η Νίκη και η Νίκη είναι ο Αρχηγός μας!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!


Δεν υπάρχουν σχόλια: