Κυριακή

Ο Τ Διευθυντης του Γραφειου του Παγκαλου ερχεται στη Λαρισα να μας μιλησει για το Ολοκαυτωμα!!!Ποιο απο Ολα!!!



alt
Την  Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων  του Ολοκαυτώματος τιμούν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου οι Εβραιολαγνοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και η Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας.Και ενω ο Αγοραστος και η Καραλαριωτου  δεν εχουν  πατησει το ποδι του ουτε μια φορα στις τελετες μνημης του Γραμμου και κανουν το κοροιδα για το κλεψιμο στην ΕΑΣ απο τα γαλαζια κλεφτρονια -γνωστους ((στρατηγους)) του καμπου και εξακολουθουν να χαιδευουν και να μοιραζονται με το γνωστο αντρο της Διαφθρας την συνδιαχειριση των πακετων ΕΣΠΑ του Νικόλαου Πιτσούλη, δημιουργου της «ΚΕΣΣΑ Δήμητρα» η τιμη για τους Εβραιους εχει μεγαλυτερη προταιρεοτητα και  ενδιαφερον γι αυτους.!!! 

Νομιζει ο Αγοραστος οτι οι Πατριωτες της Λαρισας  εχουν ξεχασει τις οικογενειακες κομουνιστικες του ριζες και τις λαμογιες του με το κτιριο που νοικιαζε στο ΙΚΑ!!!
Νομιζει οτι  ο μπαρμπας του  ο Αγορογιαννης βαζοντας τον στα τοπικα κολπα της ΝΔ θα εσβυνε το υποπτο και σκοτεινο αριστερο παρελθον της οικογενειας Αγοραστος!!!
Νομιζει ο Κωστακης οτι οι Λαρισαιοι εχουν ξεχασει το ποσο προστυχα φερθηκε στο τελος στον μπαρμπα Αγορογιαννη!!!
Εχει ο καιρος γυρισματα και θα δειτε τι εχετε να παθετε στις προσεχες εκλογες και εσυ  Κωστακη αλλα και το υπολοιπο συναφι σας

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 6.30 μ.μ. θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνουν καταθέσεις στεφάνων στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων Λάρισας (Πλατεία Εβραίων).
Στις 6.45 μ.μ. στην Ιερή Συναγωγή Λάρισας θα πραγματοποιηθεί η τελετή ανάμματος κεριών στη μνήμη των 6.000.000 Εβραίων του Ολοκαυτώματος.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός, η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου, ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης, ο Πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Δαυίδ Σαλτιέλ και ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας κ. Μώρις Μαγρίζος.
Η κεντρική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από τον Γ.Γ. Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Καλαντζή.Και για να μαθουν οι Λαρισαιοι για την ποιοτητατου κυριου αυτου τους ενημερωνουμε οτι
από το 1996 έως το 1999 υπηρέτησε σε θέση ειδικού συμβούλου του Υπουργού Εξωτερικών του μαζι τα φαγαμε  Θ. Πάγκαλου.Ηταν διπλα και το δεξι χερι του Αρχιπροδοτη
που 17 χρόνια πριν τη νύχτα των Ιμίων ζήτησε από τους Έλληνες καταδρομείς να κατεβάσουν την ελληνική σημαία από τη βραχονησίδα για να μην μας κάνουν «ντα ντα» οι Τούρκοι.






  • Κι όταν οι Έλληνες στρατιωτικοί του είπαν ότι αυτό δεν γίνεται και θα είναι ντροπή να μάθει ο ελληνικό λαός κάτι τέτοιο ο ανεκδιήγητος Θόδωρας είπε το αμίμητο: «Θα πούμε ότι ο αέρας πήρε την ελληνική σημαία και τη χάσαμε».






  • Τέτοια ξεφτιλίκια  θα μείνουν στην ιστορία και ο κεντρικος Ομιλητης στην συγκεντρωση των Εβραιων της Λαρισας δεν εχουμε ακουσει να πει λεξη για την προδοσιας εκεινης της νυχτας.Για να τον ανταμειψει  μαλιστα στις 9/10/2009 τον εκανε  Διευθυντή του Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Παραιτήθηκε για να αναλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων στις 7 Ιουλίου 2011.Μαθαινουμε οτι ο Καλαντζης εχει διδακτορικό σχετικά με την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης για αυτο και γινεται ολο το πλιατσικο στη Θρακη απο το Τουρκικο Προξενειο!!!


  • http://www.xryshaygh.com/resources/images/banners/5578/imia_2013__home.png
    Την εκδήλωση, που θα συντονίζει η δημοσιογράφος κ. Ράνια Αλεξίου, θα πλαισιώσει μουσικά το κουαρτέτο σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με τη συμμετοχή του καθηγητή τους κ. Δημήτρη Καραμανώλη.Για να δουμε ομως αν θα βρεθει ενας Λαρισαιος Δημοσιογραφος να τον ρωτησει για κεινη την Νυχτα-την Νυχτα των Ιμιων!!!


    The Holocaust of the Palestinians

    Για αυτο το Ολοκατωμα θα πει κατι ο Αγοραστος και η Καραλαριωτου 

    Δεν υπάρχουν σχόλια: