Δευτέρα

Θρήνος για τον θάνατο 25χρονου Βολιώτη

alt

«Τελευταία βόλτα»... για έναν 25χρονο Βολιώτη αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ στην Αθήνα. Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη στους οικείους του, συγγενείς και φίλους.

Νεκρός είναι ο Αλέξανδρος Στύλας από τη Νέα Δημητριάδα, που τους τελευταίους μήνες διέμενε στην Αθήνα καθώς υπηρετούσε στην Ομάδα ΔΙΑΣ στην πρωτεύουσα.
Οι δικοί του άνθρωποι τον περίμεναν μάλιστα για την Πρωτοχρονιά στο Βόλο, η μοίρα όμως δυστυχώς είχε άλλα σχέδια για τον άτυχο νεαρό. Προχθές το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος οδηγούσε την αγαπημένη του μηχανή στη γέφυρα του Μοσχάτου, όπου έγινε και το μοιραίο, όταν αυτοκίνητο από δεξιά λωρίδα επιχείρησε να μπει στην κεντρική λωρίδα του οδοστρώματος, χωρίς όμως να ελέγξει την κυκλοφορία διερχόμενων Ι.Χ και δικύκλων.
Ο άτυχος Αλέξης όπως τον έλεγαν οι φίλοι του, προφανώς δεν πρόλαβε να αντιδράσει και «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος του Ι.Χ. 0 θάνατος του σύμφωνα με το περιβάλλον του ήταν ακαριαίος από εσωτερική αιμορραγία.
Το άγγελμα του θανάτου προκάλεσε πόνο και μεγάλη λύπη στο Βόλο, ενώ οι γονείς του και τα δύο αδέρφια του δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τον αναπάντεχο χαμό του 25χρονου παλικαριού.
Ο άτυχος Αλέξης Στύλας υπηρετούσε στην Υπηρεσία ΔΙΑΣ της Αστυνομίας στην Αθήνα από τον περασμένο Απρίλιο. Επρόκειτο για ένα πολύ ζωντανό και προσιτό παιδί, που είχε όνειρα για τη ζωή, πρόσχαρος και
 αγαπητός σε όλους.
Από χθες που έγινε γνωστό το μοιραίο δεκάδες συγγενείς και φίλοι έχουν σπεύσει στο σπίτι του στην οδό Ομήρου 56 στη Νέα Δημητριάδα για να συμπαρασταθούν στους γονείς και στα δύο αδέρφια του, που συντετριμμένοι μαζί με όλους τους άλλους θα συνοδεύσουν αύριο στην τελευταία του κατοικία τον άτυχο νέο.
Η κηδεία του θα γίνει σημερα Δευτέρα στο Βόλο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: