Πέμπτη

Η πουτάνα, ο ρουφιάνος και ο πούστης!!! Η τυφλή θεά, ο διεφθαρμένος πολιτικός και ο θεός του πολέμου του κρατιδίου της Ρωμηοσύνης



Οι τέσσερις αρετές της ψυχής - Σωκράτης -του Γεωργίου Θ. Χατζηθεοδώρου


Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί των Ενόπλων μας Δυνάμεων: Η ορμή προς την Ελευθερία και Ανεξαρτησία των Ελλήνων επιβάλλει την αναγκαιότητα επαναφοράς της Σκέψης του Οδυσσέα σαν αέναο μέσον επιβίωσης του Ελληνικού Λαού .

  Οι πορείες του ανθρώπου ως τρόποι σκέπτεσθαι και ζην είναι χαραγμένες μέσα στην Ιστορία και είναι παράλληλες που ουδέποτε συναντούνται, διότι έχουν πρωτοφανείς διαφορές. Ο άνθρωπος που συγκρούεται με την Φύση είναι αποξενωμένος από την ζωή, είναι μοιρολάτρης και ηττοπαθής, παραιτείται από τις φυσικές του δυνατότητες για δράση και καταφεύγει στην αυταπάτη της Μοίρας.

Ο άνθρωπος αυτός τοποθετεί στην θέση της ανίκητης Φύσης το μεταφυσικό Υπερπέραν, στην θέση της ζωής το Πεπρωμένο και βυθίζεται στην αδράνεια της παραίτησης του από την δυνατότητα να συμμετέχει και αυτός στο φυσικό γίγνεσθαι. Γυμνός από κάθε μορφή Αρετής καταφεύγει σε κάτι μη ατομικό, μη προσωπικό, εξαλλοτριώνοντας την ατομικότητα του, καταφεύγει στην ανθρώπινη μάζα, στον ανθρωποπολτό που παίρνει τις μορφές των μαζικών κινημάτων της Μασονίας, της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ κ.α.

Ο άνθρωπος που εναρμονίζεται με την Φύση και ταυτίζει την ζωή του και συμμετέχει στο γίγνεσθαι ως φυσικό φαινόμενο στηρίζεται στις φυσικές του δυνατότητες και λειτουργεί με τις Αρετή και τον Ορθό Λόγο, που δεν είναι τίποτε άλλο από την ακριβή αντικατόπριση της λειτουργίας του Σύμπαντος.

Ο άνθρωπος αυτός σκύβει πάνω στην Φύση, «ακούει» τον Λόγο της και τον μετουσιώνει σε Γνώση, Επιστήμη, Τεχνολογία, Ιατρική, Δικαιοσύνη, Πολεμική Αρετή κ.α  Η αρχαία ελληνική λέξη «Αρετή» σημαίνει ικανότητα, προτέρημα, αξιότητα, υπεροχή, τελειότητα, ευγένεια, φιλεργία (ως αγάπη για την έμπρακτη και αποτελεσματική ενεργεία : Ησίοδος), γενναιότητα, είναι εγκόσμια, ενδοσυμπαντική, φανερή και έμπρακτη και αξιολογείται μόνον στον βαθμό που εκδηλώνεται, φαίνεται και ευχαριστεί τους περισσότερους ανθρώπους.

Ο διάλογος, η κρίση και η συμφωνία είναι βασικές συνιστώσες των ενάρετων. Τα αξιολογικά κριτήρια αναλογούν στα εκάστοτε ιδανικά και – μολονότι διαφοροποιούνται κατά περίσταση και κοινωνία – το συμφέρον της κοινότητας-ολότητας (της Ελλάδος) είναι πάγιο ιδανικό. Το κοινό συμφέρον επιδιώκεται στο πλαίσιο κάθε αρχαίας ελληνικής πόλης- κράτους, στο δημοκρατικό πολιτικό πλαίσιο αποκτά όμως πανανθρώπινο χαρακτήρα. Η πράξη και η δράση συνολικά του ενάρετου ανθρώπου και ο ένδοξος χαρακτήρας της κληροδοτείται ως «υστεροφημία» στους απογόνους του. Η καλή φήμη παραμένει στον κόσμο αυτό και μετά το θάνατο του ενάρετου ανθρώπου.

Η υστεροφημία των ρουφιάνων της πολιτικής ως π.χ. του Κωνσταντίνου Καραμανλή (Ψευτοεθνάρχης) και του Ανδρέα Παπανδρέου, είναι ψευδεπίγραφη.

Η «πολιτική Αρετή» είναι συχνό θέμα στα γραπτά του Πλάτωνα. Στον διάλογο του «Πρωταγόρας» παρουσιάζεται και αναδεικνύεται η σημασία της για τον άνθρωπο. Η Αρετή συνδέεται με την συναίσθηση της «αιδούς» και της «δίκης» που ορίζονται ως σεβασμός και αίσθηση δικαιοσύνης, είναι ζήτημα παιδείας στην βάση της ελευθερίας και προμηνύεται με το «γνώθι σαυτόν» των Δελφών.

Η αυτογνωσία σε συνάρτηση με την πραγματογνωσία είναι θεόρατες και πασιφανείς. Αν ληφθή εδώ υπ’ όψιν και η διδασκαλία του Αριστοτέλη, που εισάγει την «εντελέχεια», δηλαδή την νομοτέλεια, σε κάθε είδους δράση και ύπαρξη, τότε η Αρετή αποτελεί άξονα ζωής εκείνου του ενάρετου ανθρώπου, που οδηγείται δρώντας στην όλο και ποιοτικότερη ζωή, την ευτυχία.

Η μαθητεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου πλάι’ στον Αριστοτέλη δεν είχε χαρακτήρα σχολαστικισμού και τυφλής μίμησης προτύπων. Ο ζωηρός και «ζωντανός» Αλέξανδρος ήλθε μεν σε επαφή με τον Αχιλλέα του Όμηρου, γίνεται όμως ο ίδιος «Αλέξανδρος» χωρίς να μιμηθεί κανέναν. Έγινε Πολεμιστής χωρίς να είναι πολεμοχαρής, άνοιξε τα σύνορα του κόσμου στην ανθρωπιά και την προσέγγιση της ανθρώπινης ευτυχίας τόσο για τον ίδιο και τους συμπολίτες του όσο και για τους λαούς που κατακτώντας τους, τους απελευθέρωνε.

 Στο σημερινό κρατίδιο της Ρωμιοσύνης η Δικαιοσύνη είναι μια Πουτάνα μεγάλης ολκής, ο Πολιτικός Κόσμος ένας Ρουφιάνος και η Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ένας κοινός Πούστης.

Πως συνεπώς θα ελέγχεται το σημερινό κρατίδιο της Ρωμιοσύνης με αυτήν την Πουτάνα μεγάλης ολκής ; Ποιος είναι ο χειρότερος νόμος στην ιστορία του κρατιδίου της Ρωμιοσύνης και υπεύθυνος για την σημερινή τραγική κατάσταση και αθλιότητα της χώρας μας ; Ποιος επιτέλους ευθύνεται για τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών, που αφήνει την πατρίδα μας απροστάτευτη στο έλεος του κάθε εγκληματία προδότη ρουφιάνο πολιτικό;

Ο νυν και θρασύτητα πολυλαλήλαστος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι ο αρχιτέκτονας της ατιμωρησίας των απατεώνων ρουφιάνων πολιτικών και γενικά των κρατικών λειτουργών στην πατρίδα μας με τις 2 συνταγματικές διατάξεις, με τους 2 νόμους και την πάγια πολιτική βούληση των παρτίδων του Παρλαμέντου περί προστασίας για κάθε μορφής άπατες και αυτό είναι έργο του νυν αρχηγού του ΠΑΣΟΚ.

Σαν εισηγητής της εκτεταμένης Αναθεώρησης του ελληνικού Συντάγματος, που άρχισε το 1996 και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2001, ο ρουφιάνος αυτός πολιτικός, ευθύνεται για όλα τα άρθρα και τους νόμους που οδήγησαν στην σημερινή αθλιότητα και την ατιμωρησία. Κατά το Άρθρο 86 του Συντάγματος δίνεται μεταξύ άλλων εγγύηση για την σύντομη και σύννομη παραγραφή αδικημάτων (απαράδεκτο πράγμα !) και στην ουσία για την ασυλία των πολιτικών.

Κατά το Άρθρο 19 παρ. 3 του Συντάγματος δημιουργείται κατά την αρχιτεκτονική του νυν αρχηγού του ΠΑΣΟΚ μια παγκόσμια πρωτοτυπία και είναι μια ευφυής κίνηση ενός επικίνδυνου ρουφιάνου και απατεώνα πολιτικό για αυτοπροστασία (δεν θα την γλυτώσει όμως !) και φίμωση των αντιπάλων δυνάμεων από την δημοσιογραφία. Ο επικίνδυνος αυτός ρουφιάνος πολιτικός και απατεώνας, επέκτεινε στην συνέχεια το πνεύμα του Άρθρου 19 του Συντάγματος με την αλλαγή των προνομίων του ποινικού κώδικα, με αποτέλεσμα την ποινικοποίηση της καταγραφής εγκληματικών πράξεων ρουφιάνων πολιτικών, με δήθεν παράνομα μέσα.
 
Η ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΑΩΝ ΚΑΙ ΕΔΩ..

Ο παραλογισμός αυτός γίνεται αποδεκτός από την πουτάνα τυφλή θεά και από έναν λαό περιορισμένης διανοητικής ικανότητας (έτσι τον θέλουν η πουτάνα τυφλή θεά και οι ρουφιάνοι πολιτικοί !), που περιμένει με τις «εξεταστικές επιτροπές» του μεσαιωνικού Παρλαμέντου να τιμωρηθούν οι απατεώνες και προδότες ρουφιάνοι πολιτικοί. Εδώ έχουμε να κάνουμε με συνταγματικές πρόνοιες, που σύλληψεν κατ’ εντολή, ένας δήθεν Συνταγματολόγος ρουφιάνος πολίτικος της δεκάρας για να απαλλάσσονται από τις ευθύνες, οι απατεώνες ρουφιάνοι πολιτικοί, οι επαγγελματίες και οι επιχειρηματίες, που «συλλαμβάνονται» με τον φακό από έντιμους δημοσιογράφους, να παρανομούν.

Τα άλλα πονήματα της αρχιτεκτονικής του νυν αρχηγού του ΠΑΣΟΚ που ξευτελίζουν τον δημόσιο βίο της χώρας είναι οι νόμοι 1178/1981 και 3126/2003 με τους οποίους δένονται τα χέρια των έντιμων δημοσιογράφων και απελευθερώνονται οι απατεώνες ρουφιάνοι πολιτικοί.


Ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σήμερα εκτός των φυλακών Κορυδαλλού εξαιτίας της πουτάνας τυφλής θέας και των δικών του νόμων. Ποιος ευθύνεται για την τραγική αυτή κατάσταση ; Ευθύνεται εκείνος ο απατεώνας και ο ρουφιάνος πολιτικός, που σκέφτηκε τους ως άνω νόμους ‘η εκείνη η ποίμανα τυφλή θεά, που του επέτρεψε να υπάρχουν ως νόμοι και να εφαρμόζονται ; Εάν η τυφλή θεά δεν ήταν πουτάνα, θα υπήρχαν τέτοιοι νόμοι ;

Εάν υπήρχαν πραγματικοί θεματοφύλακες του Συντάγματος, θα «επιβίωναν» τέτοιοι νόμοι ; Που βρίσκεται στο κρατίδιο της Ρωμιοσύνης κρυμμένη η ισονομία και η ισοπολιτεία μεταξύ των Ρωμιών ; Γιατί οι υπηρέτες της πουτάνας τυφλής θεάς δεν «δίκασαν» τους ως άνω νόμους και δεν τους έκριναν εξ’ αρχής «παράνομους» και αντισυνταγματικούς; Ολόκληρη η χώρα επί δεκαετίες βασανίζεται, επειδή ένας ρουφιάνος πολιτικός είχε μερικές «ιδέες» για τις «άγιες» οικογένειες της Διαπλοκής (Βαρδινογιάννηδες, Μπομπολαίοι, Λατσαίοι, Λαμπράκηδες κ.α.) που συνεχίζουν να λεηλατούν την πατρίδα μας μαζί με τις οικογενειακές ρουφιανιές πολιτικές κρυπτοδυναστείες και τις χώρες Ύαινες της Ε.Ε. Η ατιμωρησία των υπευθύνων της σημερινής τραγικής κατάστασης της χώρας μας, που εφαρμόζει με τα τσιράκια της η πουτάνα τυφλή θεά, αποτελεί ένα μεγάλο κοινωνικό έγκλημα, το οποίο γίνεται από ανθρώπους με ονοματεπώνυμα.

Τα τσιράκια της πουτανας τυφλής θεάς (Ανώτατοι Δικαστικοί), δεν έχουν καμία θέση στον Ιερό Άρειο Πάγο, αλλά και ούτε στα βρόμικα πεζοδρόμια της πλατειάς Ομονοίας. Η μόνη άξια θέση τους είναι στον τοίχο και μπροστά στα τυφέκια των εκτελεστικών αποσπασμάτων. Εάν αυτά τα τσιράκια λειτουργούσαν στοιχειωδώς, δεν θα υπήρχαν σήμερα ο Γιωργάκης, ο Αντωνάκης, ο Βαγγελάκης, ο Φωτάκης και όλα τα αλλα Στουρνάρια. Εάν τα τσιράκια της πουτανας τυφλής θεάς λειτουργούσαν στοιχειωδώς, δεν θα υπήρχε η συμμορία των συνενόχων ρουφιανων πολιτικών, η οποία συμμορία σήμερα μας περιγελά με θρασύτητα, θωρακισμένη πίσω από την «ασπίδα» των περαγεγραμμένων εγκλημάτων……

Εάν τα τσιράκια της πουτανας τυφλής θεάς λειτουργούσαν στοιχειωδώς, όλοι οι ακόμη ζώντες αρχιδωσίλογοι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης των δοσίλογων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. θα είχαν στηθεί στον τοίχο….ενώ οι ήδη αποθανόντες θα ξαναχώνονταν και με σπασμένα τα κόκαλα τους θα πετιούνταν εκτός της επικράτειας μας.

Πέραν από την πουτανα τυφλή θεά και των ρουφιανων πολιτικών φαίνεται να πάσχει από σπογγειόμορφη εγκεφαλοπάθεια και ο πούστης θεός του πολέμου (η Ανωτάτη Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων).

Λόγω της βαρείας αυτής ασθενείας των Αγελάδων και Βοδιών δεν είναι ο πούστης αυτός σε θέση να δη και να κατανόηση, ότι σήμερα στοχεύετε ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, του οποίου με τα σχέδια OVERKILL και ΦΑΙΔΩΡΑχαλκιδεύεται ο χαμός – φυσικός, οικονομικός, εθνικός, γεωπολιτικός, πολιτισμικός - και μεθοδεύεται σατανικά για τον σκοπό αυτό η παγκόσμια αναγνώριση του λαού αυτού, ως άχρηστου, τεμπέλικου, απατεωνίκου κ.α. ώστε να συνακολουθήσει κάποια στιγμή η παγκόσμια αποδοχή της εξαφάνισης του.

Εάν η Ανωτάτη Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν αποτελούνταν από πλύστες, θα είχε ήδη

 1. Στήσει στον τοίχο και θα είχε εκτελέσει χωρίς χαριστικές βολές και χωρίς ίχνη οίκτου όλους τους ρουφιάνους της πολιτικής που υπέγραψαν τα Μνημόνια 1 και 2, τις δανειακές συμβάσεις, τις επικαιροποιήσεις, τα μεσοπρόθεσμα κ.α. χωρίς καν να τα διαβάσουν.

2. Στήσει στον τοίχο και θα είχε εκτελέσει χωρίς ίχνη οίκτου όλα τα τσιράκια της πουτανας τυφλής θεάς, όλους τους οσφυοκάμπτες και θεσιθήρες δικαστές και εισαγγελείς, όλα αυτά τα διεφθαρμένα και ανίκανα καθάρματα.

3. Στήσει στον τοίχο και θα είχε εκτελέσει χωρίς ίχνη οίκτου όλη την διαπλοκή και τα επικίνδυνα παπαγαλάκια των ηλεκτρονικών ΜΜΕ. 4. Πετάξει αμέσως και αλυσοδεμένη εκτός της επικράτειας μας την Τρόικα και τον Gauleiter του 4. Ράιχ στην Αθήνα.

Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί των Ενόπλων μας Δυνάμεων !!!

Η ορμή προς την Ελευθερία και Ανεξαρτησία των Ελλήνων επιβάλλει την αναγκαιότητα επαναφοράς της Σκέψης του Οδυσσέα σαν αέναο μέσον επιβίωσης του Ελληνικού Λαού. Αυτό που μας ενδιαφέρει σήμερα είναι η επίτευξη του στόχου και όχι η στείρα αντιπαράθεση. Οι Αντίνοοι, οι Ευρύμαχοι, οι Αμφίνομοι, οι Αγέλαοι πρέπει να πεθάνουν.

Η θεά Αθηνά δεν έγινε πουτανα και συνεχίζει να αντιπροσωπεύει την Νόηση του Διός, την Σοφία, την Στρατηγική Σκέψη και τον Πόλεμο. Ο σκοπός της αυτοσυντηρήσεως της Πατρίδας μας είναι μια φυσική επιταγή που δεν υπόκειται σε ρασιοναλιστική ερμηνεία και είναι αρκετός για να καθαγιάσει όλα τα δυνατά μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση του. Μπροστά στον ιερό αυτό σκοπό υποτάσσεται το Δίκαιο και η Ηθική.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou E-Mail:chaziteo@t-online.de

Δεν υπάρχουν σχόλια: