Κυριακή

ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ!


Ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Κατά την τελετή ενάρξεως της ψευδώνυμης λονδρέζικης φιέστας των δήθεν "Ολυμπιακών", ο αρλεκίνος πρόεδρος της Διεθνούς (τάχα "Ολυμπιακής") Επιτροπής Jaques Rogge, προκάλεσε την παγκόσμια Κοινή Γνώμη δηλώνοντας ότι πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων είναι το ...Λονδίνο! Συγκεκριμένα, ο εν λόγω επικεφαλής της εμπορίας του Ολυμπιακού Πνεύματος πλαστογραφώντας την Ιστορία της Αθλήσεως και εμπτύοντας την παγκόσμια κοινή λογική τόλμησε να δηλώσει: "...oι Ολυμπιακοί Αγώνες επιστρέφουν σπίτι τους απόψε!" Και, ως να μην έφτανε αυτή η ύβρη προς την αρχαία Ολυμπία, την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την αθλούμενη Ανθρωπότητα, η ως άνω θλιβερή μαριονέτα προσέθεσε και τα χείριστα: "Αυτή η μεγάλη χώρα (ενν. : Aγγλία) που αγαπάει τον αθλητισμό είναι ευρέως αναγνωρισμένη ως η γενέτειρα των σύγχρονων σπορ. Ήταν εδώ που η ευγενής άμιλλα, το φερ πλέι τέθηκαν για πρώτη φορά. Καθορίστηκαν κανόνες, κανονισμοί. Εδώ για πρώτη φορά τα σπορ χρησιμοποιήθηκαν ως εργαλείο εκπαιδευτικό στο σχολικό πρόγραμμα." Αλήθεια, ο αθλητέμπορας, ανιστόρητος και αγραμμάτιστος Jaques Rogge, δεν έτυχε να ακούσει τίποτε για την Ελληνική καταγωγή της Ευρωπαϊκής Αθλήσεως, για τον Αθλητισμό στην αρχαία Ελλάδα (πολύ πριν εμφανισθούν οι euro-πίθηκοι στην Αγγλία) για την αρχαία Ολυμπία και, τέλος πάντων για όσα γνωρίζει το παγκόσμιο Κοινό και μόνον τα κνώδαλα του ψευδεπίγραφου κι εμπορικοποιημένου α(θ)λητισμού επιμένουν να αγνοούν;

Όλα αυτά, ο υβριστής Jaques Rogge δεν τα είπε, βεβαίως, σε κλειστό κύκλο, δεν τα είπε στη παρέα του, αλλά ενώπιον δισεκατομμυρίων ακροατών και, κυρίως, ενώπιον των παρόντων "παραγόντων" του ελλαδικού αθλητισμού, του "προέδρου" της Ελληνικής "Ολυμπιακής" Επιτροπής Σπύρου Καπράλου και του αρχηγού της Ελληνικής Αποστολής Ισίδωρου Κούβελου οι οποίοι καθίστανται υπόχρεοι αποδόσεως λόγου (ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ) για την στάση σιωπής τους στις υβριστικές, απατηλές, ανιστόρητες και εχθρικές προς τον Αθλητικό Πολιτισμό και την Ιστορία της Αθλήσεως "δηλώσεις" τιου ξένου "πάτρωνά" τους!


Με την ένοχη σιωπή τους οι Καπράλος και Κούβελος κατεπρόδωσαν την Ελληνική καταγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, κατεπρόδωσαν την Ηθική της Αθλήσεως και είναι ανάξιοι (μέχρι να δώσουν επαρκή και πειστικό λόγο!) να έχουν την οιανδήποτε σχέση και ιδιότητα με τον Ελληνικό Αθλητισμό!


Ειδικώς ο Ισίδωρος Κούβελος, γαμπρός του Μητσοτάκη, είναι διπλά ένοχος διότι (μαζύ με ένα τσούρμο παπούδων) παρήλασε δημοσία δαπάνη (ως συνήθως!) ενώπιον του Jaques Rogge, δίκην "μαριονέτας", χαιρετών και χαριεντιζόμενος με διάπλατα χαμόγελα με εκείνον ο οποίος καθύβρισε αθλητικά ιερά και όσια, αντί να του ζητήσει τον λόγο! Και για να μη μνημονεύσουμε ότι παρήλασε ενώπιον της διεθνούς εγκληματίου Βασίλισσας της Αγγλίας η οποία ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ δεκάδες Ελλήνων Πατριωτών στην Κύπρο, αρνούμενη χάρη ακόμη και στον ανήλικο Ευαγόρα Παλληκαρίδη τον οποίο, αυτή η δολοφόνος απηγχόνησε ως εχθρό της βρεταννικής αποικιοκρατίας! Αλλά δεν προσδοκούμε καμία εθνική ευαισθησία από κοσμοπολίτισσες υπάρξεις με υψηλές επιδόσεις στη λαθροδιακίνηση εκατομμυρίων δολλαρίων! Ο Πατριωτισμός αποτελεί ΑΡΕΤΗ και όχι επιτηδιότητα!


Και είναι τριπλά ένοχος ο Ισίδωρος Κούβελος διότι, ενώ έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα για το σοβαρό οικονομικό έγκλημα της αδήλωτης εξαγωγής μιας βαλίτζας γεμάτης με 1.000.000 δολλάρια, τολμά να παρελαύνει επί κεφαλής Ελλήνων Αθλητών σε διεθνή διοργάνωση και να τιμωρεί μία αθλήτρια αναφερόμενος σε "ηθική"! Και είναι και τετραπλά ένοχος ο Ισίδωρος Κούβελος διότι σε αυτούς τους αγώνες λάμπει με την απουσία της η ίδια η Ελληνική Ιππασία της οποίας "Ομοσπονδίας" είναι Πρόεδρος ο γαμπρός του Μητσοτάκη ενώ ουδείς Έλληνας αθλητής της Ιππασίας δε λαμβάνει μέρος στα ιππικά αγωνίσματα! Φαντάσου, Ισίδωρε Κούβελε πόσο ΕΝΟΧΟΣ είσαι για το κατάντημα της Ελληνικής Ιππασίας της οποίας (ΚΑΚΩΣ!) τέθηκες επί κεφαλής, να φθάνει σε σημείο σήμερα να είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ! ΝΤΡΟΠΗ να παρελαύνει ο Πρόεδρος ΧΩΡΙΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΙΣΙΔΩΡΕ ΚΟΥΒΕΛΕ! Έδειξες ότι σε ενδιέφερε περισσότερο να "προωθήσεις" τη "βαλίτζα" παρά ένα άθλημα το οποίο η Πολιτεία σου εμπιστεύθηκε να προωθήσεις!


Είναι ΝΤΡΟΠΗ οι ΥΠΟΔΙΚΟΙ να παρελαύνουν επί κεφαλής Ελληνικών Αποστολών καί ύβρη η παρουσία τους πλάι στην Ελληνική Σημαία η οποία, ούτω πως, εξευτελίζεται ως Σημαία λαού ΥΠΟΔΙΚΩΝ!


ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ
ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ
ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΣΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ! ΑΙΣΧΟΣ! 



Περισσότερα: http://www.horsebackarcherygr.blogspot.gr/2012/07/jaques-rogge.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια: