Σάββατο

Ο Ηλιας Κασιδιαρης στελνει αδιαβαστη την σκυλοφεμινιστρια-ανθελληνιστρια πρακτορισσα Κοντουλη

Δεν θ’ αναφερθούμε στο ανθελληνικό βοθροκάναλο, στον πάτο του σκουπιδοτενεκέ της Ελλάδας που ακούει στο σιωνιστικό όνομα “Mega”, oύτε στο σκυλάκι του τον δημοσιοκάφρο Καψή και την στημένη κατ’ εντολήν συμπεριφορά του απέναντι στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής απόψε Παρασκευή πρώτη του Ιούνη, αλλα θα σας δείξουμε το παρακάτω βίντεο απο το δελτίο του ALPHA  και βγάλτε τα συμεράσματά σας.

Ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει το ρόλο των περισσότερων ΜΜΕ και στην πρωτεύουσα αλλα δυστυχώς και στην περιφέρεια. Ηδη το ζήσαμε στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο και στο Ηράκλειο με τον αποκλεισμό εκπροσώπων μικρών και νέων κομμάτων απο ντόπια ΜΜΕ, πράγμα που συμβαίνει και θα συμβεί και τώρα. Απο τουτο εδώ το Ιστολόγιο, καλούμε όποιον απο τους υποψηφίους διαπιστώσει τέτοιες παρανομίες, να μας στείλει την καταγγελία του έγκαιρα για να τους βγάλουμε στη “σέντρα” έτσι όπως εμεις ξέρουμε…





ξεβρακωματος συνεχεια:

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΜΜΙΣΘΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ Μ.ΚΑΨΗ:

ακουστε ΕΔΩ το μαντρόσκυλο του δικομματισμού, τον υπάλληλο του Μπόμπολα τον δημοσιοκάφρο Καψή


Eδώ το παπαγαλάκι του Μ. Κυριακού η κ. Μαρία Χούκλη, δίνει 4 λεπτά λόγου στον Κασηδιάρη κι απο 10 στους λοιπούς εκπροσώπους των άλλων μικρών και μικρότερων κομμάτων σύμφωνα με τις τελευταιες εκλογές!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: