Τετάρτη

Καινουργιος Εθναρχης!!!Ο γιος του Αχιλλεα θα μας Σωσει!!!

Εκαναν την Ελλαδα Τσιφλικι τους

 Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στον Κώστα junior 

Να γιατι οι Ελληνες Θα  Ψηφισουν 

Χρυση Αυγη 





Στις Σέρρες έχει δοθεί μεγάλο βάρος εν όψει των νέων εκλογών, αφού ο συγκεκριμένος νομός υπολογίζεται ότι μπορεί να δώσει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό στη ΝΔ, εφόσον γίνει καλύτερος εκλογικός αγώνας. «Χάσαμε αρκετό κόσμο στις προηγούμενες εκλογές επειδή δεν επενδύσαμε σε παραδοσιακά όπλα και αφήσαμε να αλωνίζουν οι άλλοι δεξιοί σχηματισμοί. Η διαχείριση δεν ήταν η καλύτερη…», δήλωσε τοπικό κομματικό στέλεχος.
Σε αυτή τη λογική κινείται και η υποψηφιότητα, για πρώτη φορά, του Κώστα Καραμανλή (γιου του Αχιλλέα Καραμανλή), ο οποίος κατέλαβε την τελευταία –μη εκλόγιμη- θέση στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Ο στόχος της συσπείρωσης είναι προφανής, με την «αναγκαία» για τις Σέρρες αποτύπωση του ονόματος Καραμανλής στο ψηφοδέλτιο. Οι δεσμοί της οικογένειας με τους Σερραίους είναι γνωστοί και στις προηγούμενες εκλογές η απουσία του ονόματος για πρώτη φορά μετά το 1935 (αποσύρθηκε ο Αχιλλέας Καραμανλής από τις εκλογές του 2009) αποτιμήθηκε ως «ασχεδίαστη κίνηση με επιπτώσεις στο θυμικό παραδοσιακών δεξιών ψηφοφόρων». «Απαραίτητη διόρθωση», τη χαρακτήρισαν τοπικά κομματικά στελέχη…
 
Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1974, έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διεθνή Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Χάμιλτον και στο Tufts, ασχολείται με τα ναυτιλιακά, ενώ εργάστηκε για δύο έτη στη Βρετανία σε επενδυτική τράπεζα.


Αρκετά γαλάζια στελέχη (που αν μη τι άλλο γνωρίζουν από πρώτο χέρι την ανθρωπογεωγραφία της ΝΔ), στο άκουσμα της είδησης πως ο γιος του Αχιλλέα Καραμανλή Κώστας, κατεβαίνει στις Σέρρες, διακινδύνευσαν την πρόβλεψη πως το γεγονός αυτό σηματοδοτεί το οριστικό αντίο του Κώστα Καραμανλή στην ενεργό πολιτική. «Η πολιτική παρακαταθήκη του Εθνάρχη περνάει σε άλλα χέρια», έλεγε βουλευτής του καραμανλικού πυρήνα. Πάντως, για να ξέρετε, υπήρξαν και καραμανλικοί που υποστήριξαν πως σε πρώτη φάση τουλάχιστον , ο Κώστας ο νεότερος θα είναι πιο πολύ... Λιάπης και λιγότερο Καραμανλής, αφήνοντας ορθάνοικτο το παράθυρο επιστροφής του τελευταίου σε ηγετικό ρόλο.
Πάντως, κατά κοινή ομολογία, ο Κώστας Καραμανλής ο Γ' θεωρείται μεγάλο ταλέντο... Ίδωμεν!
 
Ο Κώστας Καραμανλής έχει και την ευθύνη της έδρας Κωνσταντίνου Καραμανλή- Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Σπουδών που συστάθηκε το 2001, στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Τufts.

Δεν υπάρχουν σχόλια: