Πέμπτη

Πρωτοφανείς ύβρεις συστημικών δημοσιογράφων κατά της Χρυσής Αυγής


 

Δε βάζουν μυαλό και συνεχίζουν να υβρίζουν την Χρυσή Αυγή -με πραγματικούς ποταμούς ύβρεων- οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι. Διαβάστε τις παρακάτω λίγες γραμμές και μετρήστε τις ύβρεις:
Από τους προύχοντες στη φαιά πανώλη
… Η απάντηση του πλήθους που παρέμεινε όχλος, φοβισμένος και έξαλλος ακόμη και στην κάλπη, απέναντι σε αυτά τα σήματα για πογκρόμ και υγειονομική κάθαρση, ήταν να βάλει στο Κοινοβούλιο τους αυθεντικούς εκφραστές του μίσους: τους νεοναζί, κατεξοχήν αντισυστημικούς και εχθρούς της δημοκρατίας, αφιονισμένους λούμπεν. Η εγκαθίδρυση της φαιάς πανώλης είναι η πραγματική υγειονομική βόμβα για την Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία.
Ο ανωτέρω οχετός γράφτηκε στη σούπερ καθεστωτική Καθημερινή, από τον Νίκο Ξυδάκη, ο οποίος έχει γράψει επανειλημμένες φορές υβριστικά άρθρα εναντίον μας. Είναι ρητορικής ερώτησης άξιο το γιατί ολόκληρο το καθεστώς που οδήγησε τους Έλληνες στην απελπισία λυσσάει τόσο πολύ εναντίον της Χρυσής Αυγής. Μήπως επειδή είναι η μόνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που μπορεί να έρθει σε ρήξη με το αμαρτωλό καθεστώς της κλεπτοκρατίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: