Παρασκευή

Ο Νικος Μιχαλολιακος Ξεβρακωσε την Γενεια του Πολυτεχνειου!!!Θα ζητησετε ποτε Συγνωμην Γαλαζιοι Προδοιτες!!!

Η μεταπολιτευτικη Μαφια της λεγομενης Γενειας του Πολυτεχνειου χρονια τωρα και χρησιμοποιοντας τον μυθο των ταχα νεκρων   έφτασε τον Ελληνικό Λαό με τις κλοπές, τις απάτες, τις λαμογιές, το Εγκλημα, τους ξένους, παντός χρώματος που κυριαρχούν στον Τόπο! στο Τελμα!!!
 
  Ο Λαός βρίσκεται σε ένα τσουνάμι που απειλεί να τον πνίξει. Βλέπει, διαβάζει, αγανακτεί, βλαστημάει. Ο Λαός προκαλείται… Γνωρίζει καλά ότι ΔΩΔΕΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ κυβερνούν τον Τόπο! Γνωρίζει ότι από το πρωί μέχρι το βράδυ τον καλούν να πληρώνει ΟΣΑ έκλεψαν οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΣΑ άρπαξαν τα μεγάλα Ονόματα του Τόπου! Ολα αυτα εγιναν με βαση ενα προδιαγεγραμμενο συκοφαντισης της Αληθειας για την μοιραια νυχτα του Πολυτεχνειου!!!
Στο σχεδιο αλωσης του πλουτου της Χωρας προταγωνιστικο ρολο επαιξαν το ΚΚΕ, η λεγομενη Αριστερα αλλα δυστυχως και η Γαλαζια νεμεκλατουρα.
Πως να ξεχασουμε οτι στις Γιορτες του Πολυτεχνειου πρωτοστατουσαν κυριως γαλαζιοι Υπουργοι-Περιφερειαρχες Νομαρχαι και Δημαρχοι?
Μηπως δεν ηταν η ΟΝΝΕΔ που συναγωνιζονταν τοσα χρονια την ΚΝΕ- τους αναρχικους τους συριζαιους στη καταθεση στεφανων γυρω απο ενα καλοστημενο Θιασο που στοχο ειχε την αλωση της Χωρας?
Και φτασαμε εδω που φτασαμε. 

Η ΝΔ  παρεδωσε τα Ελληνικα Πανεπιστημια στους κοκκινους Εφιαλτες τα οποια μετετραπησαν σε εκτροφια τρομοκρατων και κατασκευης βομβων.
  Μιλάμε για συντονισμένη και κατα μέτωπον επίθεση στην ελληνική κοινωνία!!!Που εγινε εν ονοματι της Δημοκρατιας.

Η Μαφια -Γενεια του Πολυτχνειου εγκατεστησε στην Πατριδα μας ενα πολίτευμα που αυτοϋπονομεύθηκε από τους δημιουργούς του και τους διαχειριστές του και υπονόμευσε με την σειρά του τους θεσμούς - εκείνους που θα μπορούσαν να βάλουν κάποιο φρένο στην κατηφόρα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό.

Η Ελλάδα μας, δέχθηκε συντονισμένη επίθεση από κάθε λογής αλητες και κλεφτρονια της Αριστερας αλλα και της Προδοτικης Γαλαζιας Δεξιας. 
Ευτυχως που ο Νικος Μιχαλολιακος ξεβρακωσε κυριολεκτικα ολο αυτο το σκυλολοι της γενειας του πολυτεχνειου.
Οι απανταχου Πατριωτες αισθανομαστε ικανοποιηση για τις Πατριωτικες Θεσεις της Χρυσης Αυγης και στις προσεχεις εκλογες θα δωσουμε ακομα πιο μεγαλη δυναμη στα νεα παιδια με τα μαυρα γιατι μονον αυτοι ειναι εγγυηση για να βγουμε απο τα αδιεξοδα.!!!!
    

Δεν υπάρχουν σχόλια: