Τετάρτη

Παλιοκαθηκια αναρχικοι αριστεριστες και συριζαιοι αρχισαν συμμοριτοπολεμο στην Πατρα!!!

Επίθεση, κατά βουλευτή της Χρυσής Αυγής!!!!!


Επίθεση εναντίον του βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη εξαπέλυσαν απόψε άγνωστα άτομα έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού «Σούπερ Μπι» στην Πάτρα.
Την ίδια ώρα που στην Πειραϊκή Πατραϊκή εκτυλίσσονταν επεισόδια, ομάδα άπλυτων μπήκε στον τηλεοπτικό σταθμό Super B την ώρα του δελτίου ειδήσεων στο οποίο ήταν καλεσμένος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μιχάλης Αρβανίτης. 

Οι αντιεξουσιαστές χτύπησαν με καδρόνι στο χέρι και τον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή που επιχείρησε να τους χωρίσει. Ο Μιχάλης Αρβανίτης δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και του έσκισαν τα ρούχα. Στην επίθεση συμμετείχαν 30 τουλάχιστον άτομα...
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο βουλευτής είχε ολοκληρώσει την συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, άγνωστα άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον κτυπούν. Επίσης τα άγνωστα άτομα κτύπησαν τον δημοσιογράφο και πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων Απόστολο Βουλδή, ο οποίος είναι συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού και μετείχε στην συζήτηση με τον βουλευτή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Ο Απόστολος Βουλδής δέχτηκε την επίθεση, την στιγμή που προσπάθησε να πείσει τους αγνώστους, να μην κτυπήσουν τον βουλευτή.
Όταν η Αστυνομία έφθασε στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Αγίου Ανδρέου, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί. 
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΣΤΟ ΣΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ superb ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ο ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΑ 30 ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ...




Εν τω μεταξυ 
Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής - Πατραϊκής, στην Πάτρα, όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να εισβάλλει στο κτίριο, όπου διαμένουν μετανάστες.
 Έκταση τοπικής εξέγερσης πήραν τα επεισόδια που ξεκίνησαν πριν λίγο στην Πάτρα, με Έλληνες να προσπαθούν να εισβάλλουν στο κτίριο της Πειραϊκής Πατραίκής. Αυτήν την ώρα έχουν ανάψει φωτιές σε κάδους ενώ καίγεται και ένα φορτηγό. Πριν λίγη ώρα ΧΙΛΙΑΔΕΣ Έλληνες πολιορκούσαν το κτίριο ως σημείο αναφοράς και συγκρούστηκαν μετωπικά με την αστυνομία ενώ σπάστηκε και μιά κλούβα. Οι μάχες συνεχίζονται στους γύρω δρόμους, ενώ η Χρυσή Αυγή που μέλης συμμετείχαν στις διαμαρτυρίες των κατοίκων έχει βγάλει την εξής ανακοίνωση:

Σοβαρά επεισόδια εξελίσσονται αυτήν την στιγμή στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από το κτίριο της Πειραϊκής Πατραϊκής, το οποίο έχει μετατραπεί σε άντρο των λαθρομεταναστών. Η τοπική κοινωνία μετά τον φόνο του 29χρονου Θανάση Λαζανά από τρεις Αφγανούς έχει αποφασίσει να πάρει τον νόμο στα χέρια της και να τους διώξει από την πόλη. Περίπου 4.000 κάτοικοι ανάμεσα στους οποίους και πολλά μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν περικυκλώσει το κτίριο, απαιτώντας να εκκενωθεί από τους εγκληματίες λαθρομετανάστες. Η αστυνομία και οι δυνάμεις των ΜΑΤ αντί να εφαρμόσει τον νόμο και να καθαρίσει την περιοχή από τους λαθρομετανάστες επιτίθεται με χημικά στους Πατρινούς και προχωρεί σε συλλήψεις των κατοίκων και μελών της Χρυσής Αυγής. Οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι πως δεν θα υποχωρήσουν μέχρι να ξεβρωμίσει η πόλη τους.

Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ, οι οποίοι προσπάθησαν να τους απωθήσουν με ρίψη χημικών. Την ίδια στιγμή εκδηλώθηκαν φωτιές δίπλα από τις εγκαταστάσεις και δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν για να τις θέσουν υπό έλεγχο.

Υπενθυμίζεται ότι κάτοικοι των νότιων συνοικιών της Πάτρας, που βρίσκονται κοντά στο νέο λιμάνι, πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τον θανάσιμο τραυματισμό 30χρονου από τρεις Αφγανούς και παράλληλα ζητούσαν την απομάκρυνση των μεταναστών από την περιοχή τους.


Εχουμε πολεμο

η εμεις οι Ελληνες η οι αναρχομπολσεβικοι με τους ξενους τους!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: