Παρασκευή

ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ!!!!!

politiki-anoiksi-samaras

Ο ένας μπήκε στο νοσοκομείο με κρίση άγχους. Και πανικού για την επόμενη μέρα.

Ο άλλος εξέθεσε τον πρόεδρο της Ν.Δ πραγματοποιώντας ατυχείς και προσβλητικές για τον αρχηγό παρεμβάσεις(μία από αυτές και στο Extra, στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ).

Παλιά στελέχη της Πολιτικής Άνοιξης, ξεκομμένοι από την κοινωνική πραγματικότητα με παρακοιμώμενους "εφιάλτες", καμία ιδεολογική κουλτούρα, κανένα πολιτικό αισθητήριο και με απούσα την κομματική οξυδέρκεια.

Ο αρχηγός είναι ο πρώτος υπεύθυνος. Άκουσε παρωχημένες απόψεις, στηρίχτηκε σε επικοινωνιακά τεχνάσματα της λάσπης και της συμφοράς, ακούμπισε σε ώμους τελευταίων λύσεων που δεν είχαν καμία σχέση με όσα όσα συμβαίνουν εκεί έξω.

Ήταν δε τέτοια η θολούρα τους και η στραβομάρα τους που μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζαν ότι λαμβάνουν από το λαό μέχρι και ...35%.

Πήραν μια παράταξη που ήθελε ανάταση και την έκαναν καφενείο.

Είναι υπόλογοι έναντι της λαικής δεξιάς(όπως την αποκαλούν ή την θέλουν τα άλλα Χερουβίμ)και την κατάντησαν ικέτες των πολιτικών εξελίξεων.

Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει. Εαν δεν αλλάξει, θα εξαφανιστεί. Υπάρχουν άλλοι καλύτεροι που εκφράζουν την ιδεολογική της ταυτότητα. Και το 3 γίνεται εύκολα 13 όπως το 13 γίνεται ακόμα πιο εύκολα 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια: