Τετάρτη

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΠΟΥΛΟ" ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ
syntagma-poreia
Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 77ΧΡΟΝΟΥ ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΓΕΙΡΕΙ
Kροκοδείλια δάκρυα χωρίς τσίπα ντροπής. Το πολιτικό σύστημα των παχύδερμων πολιτικών-μέσω των άθλιων μηνυμάτων τους από τα καθεστωτικά κανάλια- προσποιείται ότι στενοχωρήθηκε με την θυσία ενός ακόμα μάρτυρα του άθλιου μνημονίου που έδωσε τέλος στη ζωή του σε μια ύστατη τραγική "εφεύρεση" δημόσιας αυτοκτονίας. Για να ξυπνήσει, για να αφυπνίσει, για να ξεσηκώσει. 
Ο Δημήτριος Χριστούλας ή κύριος Μάκης, όπως τον έλεγαν οι γείτονες του στο φαρμακείο που διατηρούσε επί των οδών Λουκά Μπέλου και Κονοπισοπούλου γωνία στους Αμπελόκηπους, δεν ήταν ήρωας. Ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Έγραψε αυτά που έγραψε και πήρε κατά συνείδηση τον δρόμο της αυτοκαταστροφής μήπως και εγείρει ειδικά τους νέους ανθρώπους που χάνονται στην ανεργία και την ανέχεια.
Μόνον  τώρα(ελπίζουμε)οι νεκροθάφτες του Τύπου και των ΜΜΕ μπορούν να καταλάβουν γιατί προβάλλαμε κατ' επανάληψη τέτοιες πράξεις και μας θεωρούσαν σχιζοφρενείς. Δικαιωθήκαμε; Όχι. Γιατί θα έρθουν και τα χειρότερα. Κάποιοι θα πηδούν από τα μπλακόνια και ελπίζουμε να μην είμαστε εμείς.
Μήπως θυμάστε κύριοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί την αυτοκτονία του αυτόχειρα της Εύβοιας και την επιστολή που άφησε;
Μήπως ενθυμείστε τι έλεγε σε άλλη επιστολή συγγενικό του πρόσωπο;
Μήπως αναρωτηθήκατε που οδηγούν όλα αυτά; Σε ένα και μόνο μονοπάτι. Της εθνικής ανάτασης και της ανατροπής.
Ελπίζουμε το αίμα που χύνεται σε μια άλλη μορφή απελευθερωτικής θυσίας, να μην πάει χαμένο.
Εαν πάει χαμένο, δεν θα φταίνε ούτε οι πολιτικοί ούτε οι δημοσιογράφοι. Μοναδικοί ένοχοι θα είμαστε εμείς. Εμείς τα ζώα που τους παρείχαμε ασυλία μισό αιώνα.
Αδέρφια ήρθε η ώρα. Δώστε τους το καλύτερο "δώρο' της ιστορίας τους. Τον μακρύτερο "πούλο" της ζωής τους. Και όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Οι υπόλοιποι είναι άξιοι της http://makeleio.gr/μοίρας τους.
Εγώ πια δεν μπορώ να τους πώhttp://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=771:-qq-&catid=4:2http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=771:-qq-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2012-02-11-12-49-59&Itemid=2http://makeleio.gr/ τίποτα άλλο. Κουράστηκα. Κουράστηκα να μιλάω σε μαλάκες...

 http://makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: