Πέμπτη

Το διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα παίζει ένα από τα τελευταία και πιο επικίνδυνα χαρτιά του: παριστάνει τον διωκόμενο δημοκράτη από την Χρυσή Αυγή και τον φασισμό.


Το διεφθαρμενο πολιτικό μας σύστημα παιζει ένα από τα τελευταία και πιο επικινδυνα χαρτιά του: παριστάνει τον διωκόμενο δημοκράτη από την Χρυσή Αυγή και τον φασισμό.

Κι ακόμα δεν είδαμε τίποτε.

Ηδη όμως πήραμε μια καλή πρόγευση του τι θεατρική παράσταση πρόκεται να παρακολουθήσουμε.

Ενα απροκάλυπτα φασιστικό καθεστώς, που σακάτεψε τον ειρηνικά διαμαρτυρόμενο λαό στο Σύνταγμα και αλλού με τα δημοκρατικά του ΜΑΤ, και που τον οδηγεί “δημοκρατικά” στην γενοκτονία με μια δοτή “κυβέρνηση”, προς χάριν των τραπεζιτών, θα εμφανιστεί εμπρός μας, κατά την προεκλογική περίοδο, ως λευκή δημοκρατική περιστερά.

Και μάλιστα διωκόμενο. Διωκόμενο από τον δηθεν  της δημοκρατίας: τον ναζισμό και τον φασισμό.

Το χοντρό παιχνίδι όμως της εκμετάλλευσης των αντι-φασιστικών αντανακλαστικών του ελληνικού λαού από το διεφθαρμενο πολιτικό σύστημα θα αρχίσει για τα καλά, με την είσοδο της ΧΑ στην βουλή. Τότε θα αρχίσει το κυρίως έργο. Τώρα παιζει το trailer.

Οι  της ΧΑ θα γίνουν νομοθέτες μας σε λίγες μέρες, δαπάναις του πολιτικού μας συστήματος. Και φυσικά, η δημοκρατική αυτή εξέλιξη, συμφέρει πρώτα απ’ όλα στην ηγεσία του ΠαΣοΚ και της ΝΔ.

Δυστυχώς, η ύπαρξη και η λειτουργία της ΧΑ συμφέρει πολιτικά, ναι συμφέρει, στις ηγεσίες ΟΛΩΝ των κοινοβουλευτικών κομμάτων της δεξιάς και της αριστεράς. Από την ΝΔ και το ΠαΣοΚ ως το ΚΚΕ και τον Σύριζα. Και δυστυχώς συμφέρει πολιτικά, ακόμα και στις ηγεσίες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Τι καλύτερο άλλοθι να ζητήσουν όλοι αυτοί οι μεγάλοι δημοκράτες και διαφωτιστές του λαού μας για την δημοκρατία!

Η δυνάμωση της ΧΑ και η παρουσία της στο κοινοβούλιο προορίζεται κυρίως 1) για να δίνει εύσημα “δημοκρατικότητας” στους μνημονιακούς μακελλάρηδες και 2) να ακυρώνει οποιαδήποτε συζήτηση πάει να γίνει στο κοινοβούλιο για τα πραγματικά προβλήματα, με την γνωστή …δημοκρατική συμπεριφορά της, και 3) άλλα πολλά και δυσάρεστα.

Ηδη λοιπόν άρχισαν τα όργανα.

Ηδη από σχετικά ιστολόγια και ιστοσελίδες, άρχισαν οι …σχετικές εκπομπές των διωκόμενων πάμπλουτων δημοκρατών. Εκπομπές πολιτικής προπαγάνδας που έχουν σκοπό να δείξουν πως το διαπλεκόμενο πολιτικο μας σύστημα “διώκεται” από ναζιστές. Αρα είναι δημοκρατικό και άγιο.


Τώρα για μια τελευταία φορά θα παίξουν ένα από τα πιο επικινδυνα χαρτιά της κρυφής εκλεκτικής τους σχέσης με τον φασισμό: την “σύγκρουσή” τους με την ΧΑ.

Η συνέχεια στις οθόνες μας….

Δεν υπάρχουν σχόλια: