Παρασκευή

Για γρουβες ο Συμπιλιδης!!!!
















Εκτός ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν είναι ο Γιώργος Συμπιλίδης. Σε δήλωσή του αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν να παραιτηθεί.

"Μπροστά στη δύσκολη μάχη της 6ης Μαΐου, όλα τα προσωπικά παραμερίζονται. Σημασία έχει μόνον η νίκη της Παράταξης. Που μας χρειάζεται όλους. Πολύ περισσότερο που δίνουμε τη μάχη για το μέλλον.


Το παρελθόν δεν μπορεί πια να μας χωρίζει…Πρόθεσή μου είναι να προσθέσω, όχι να αφαιρέσω. Άλλωστε και στο παρελθόν, προσπάθειες σπίλωσής μου έπεσαν στο κενό και με δικαστικές αποφάσεις.


Όμως, για να μπει ένα οριστικό τέλος σε όσα κακόβουλα λέγονται και γράφονται, παραιτούμαι από την υποψηφιότητά μου στο Κιλκίς, παραμένοντας στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά".


Μετά την απόφαση του Γιώργου Συμπιλίδη να αποχωρήσει από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: