Πέμπτη

Προσφυγή στρατιωτικών στο ΣΤΕ για το γένος


Βάσει της απόφασης (2011) της κυβέρνησης του...
ΠΑΣΟΚ (επί υπουργίας Ε. Βενιζέλου) ο οποιοσδήποτε αλλογενής ή και αλλόθρησκος αποκτά την Ελληνική ιθαγένεια, θα έχει το δικαίωμα να εισέλθει στις παραγωγικές σχολές των ενόπλων δυνάμεων.
Την Τρίτη η δικηγόρος Αθηνών Χριστίνα Τζαμπάζη (είχε κερδίσει σε πρώτη φάση στο ΣΤ τμήμα του ΣτΕ, την υπόθεση του λαθρονομοσχεδίου) κατέθεσε στο
στε για λογαριασμό των:
- Ζώη Μπέχλη (πλοιάρχου ΠΝ),
- Κων/νου Ακριώτη (ταξιάρχου εα),
- Σπ. Σταματόπουλου και Χρίστου Χριστίδα(συνταγματάρχων εα),
- Λίγκα Κων/νου και Κότσιαλου Αν. (σμηνάρχων εα)
- Νικ. Τοτονίδη (ανθυπολοχαγού εα),
…αίτηση ακύρωσης της προκλητικής υπουργικής απόφασης για την εγκύκλιο που αφορά στην εισαγωγή στις ΑΣΕΙ (Απρίλιος 2011) όπου αναγράφεται στα προσόντα των υποψηφίων η Ελληνική ιθαγένεια και όχι το
γενος όπως αναγραφόταν στη σχετική εγκύκλιο του 2009.
Είχε προηγηθεί προ ετών η συντονισμένη απόπειρα να εισαγάγουν σε στρατιωτικές σχολές αριστεριστές και αντιεξουσιαστές καθηγητές ώστε να διαβρωθεί δια των “ σπουδών” το φρόνημα των δοκίμων αξιωματικών.
Αν ο νόμος για την παροχή ιθαγένειας στους αλλοδαπούς κριθεί αντισυνταγματικός τον ερχόμενο Δεκέμβριο (μετά την μάλλον ανεξήγητη αναβολή που μεθόδευσε η κυβέρνηση) αυτό επηρεάζει άμεσα την υπουργική απόφαση για την εξάλειψη του γένους ως προϋπόθεση για την ένταξη στις στρατιωτικές σχολές.
Σχόλιο ιστολογίου: επιχειρείται αφελληνισμός του στρατεύματος. Η βάσις του φρονήματος είναι η ομοιογένεια. Εθνικός στρατός δεν υφίσταται με αλλοεθνείς ούτε μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντα των ελλήνων. Η πολυπολιτισμική “ λαγνεία” των κυβερνώντων μας καταστρέφει. Συγχαρητήρια αξίζουν στους εύψυχους έλληνες που αποφάσισαν να σηκώσουν το βάρος υπεράσπισης των αυτονόητων, του μέλλοντος και της εθνικής υπάρξεως μας.
Θα είμαστε εκεί. Η προδοσία δεν θα περάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: