Τετάρτη

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Δήμας αλλα βαζει τον γιο του!!!!!

Ονειρευεται τον μισθο του Παπουλια και θελει να γινει ο επομενος Προεδρος Δημοκρατιας!!!!!Την απόφασή του να μην πολιτευθεί στις επικείμενες εκλογές γνωστοποίησε πριν απο λίγο ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας. Ο αντιπρόεεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την... έκπληξη. Ωστόσο, οι καλά γνωρίζοντες τα γαλάζια τεκταινόμενα ήξεραν ότι αυτό ο κ. Δήμας το είχε αποφασίσει απο καιρό, δεδομένου ότι θα ενταχθεί στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Κορίνθου ο γιος του Χρίστος.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Αντώνης Σαμαράς είχε αφήσει στην ευχέρεια του κ. Δήμα την απόφασή του για το τι θα κάνει τελικά στις επικείμενες εκλογές. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε μεταφέρει στον υπουργό Εξωτερικών την απόφασή του να τον εντάξει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Η εξέλιξη αυτή, πάντως, ενισχύει το υπερκομματικό προφίλ του κ. Δήμα, που σημαίνει ότι ενισχύεται το ενδεχόμενο να αναλάβει η κομβικό ρόλο στην περίπτωση που απο τις επόμενες εκλογές προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας...η να ειναι ο επομενος Προεδρος της Μνημονιακης Ελληνικης Δημοκρατιας!!!!

Ε ρε Ξεφτυλες!!!!Θα δειτε τι θα παθετε στις Εκλογες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: