Σάββατο

Οι Έλληνες του εξωτερικού και ο υποκριτής πρόεδρος της πλάκας !!!!!Ουστ ΡΕ!!!!




Διαβάζω:
“Το εγκώμιο των Ελλήνων του εξωτερικού έπλεξε ο Πρόεδρος Κ. Παπούλιας σε μήνυμά του με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Ο κ. Παπούλιας μεταξύ άλλων σημειώνει οτι οι Έλληνες του εξωτερικού αποτελούν πυλώνα ηθικής στήριξης του ελλαδικού ελληνισμού, που αγωνίζεται να αντεπεξέλθει στη λαίλαπα της διεθνούς οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα και δοκιμάζει τους πολίτες της και ιδιαίτερα τους οικονομικά ασθενέστερους”.

Είναι να γελάς με την ατέλειωτη υποκρισία του ανδρός.

Διότι, αντίθετα με το οτι συμβαίνει την Ε.Ε., οι Έλληνες του εξωτερικού για άλλη μια φορά δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές.

Και είναι η Ελληνική πολιτεία, της οποίας προίσταται ο ανεκδιήγητος κ. Παπούλιας, αυτή που αρνείται πεισματικώς εδώ και χρόνια να δώσει δικαίωμα ψήφου στον “πυλώνα ηθικής στήριξης” όπως αποκαλεί τους Έλληνες του εξωτερικού. Τη στιγμή που με συνοπτικές διαδικασίες έδωσε δικαίωμα ψήφου σε χιλιάδες Πακιστανούς, Σομαλούς και Αφγανούς.

Από την άλλη όμως, σωστά πράττει το σύστημα υποστήριξης αποτυχημένων πολιτικάντηδων σαν τον Κάρολο.

Διότι ο καθένας καταλαβαίνει τί έχει να γίνει έτσι και ψηφίσουν άλλα δέκα εκατομμύρια Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό. Δηλαδή έξω από το θερμοκήπιο ξεπλύματος εγκεφάλων των ελληνικών ΜΜΕ, του Μπόμπολα, του Βαρδινογιάννη και του Αλαφούζου.

Και ο καθένας αντιλαμβάνεται τί σόϊ τέλος θα έχουν οι Παπούλιες της ζωής μας με άλλα δέκα εκατομμύρια ψήφους που δεν θα “ενημερώνονται” από τον Τσίμα, τον Καψή και τον κύριο Μπάμπη του Σκαϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: