Σάββατο

ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του τμήματος Φαρσάλων, όταν σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο ένα αγροτικό φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν τρεις τσιγγάνοι. Η καρότσα ήταν γεμάτη από δεκάδες μπρούτζινα καντήλια τα οποία είχαν μόλις κλέψει από το νεκροταφείο της πόλης!

Οι τρεις «κυνηγοί» χαλκού, ένας 29χρονος άνδρας και δύο γυναίκες ηλικίας 20 και 19 χρόνων, είχαν λεηλατήσει τα μνήματα χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος και είχαν μαζέψει συνολικά 75 καντήλια τα οποία, αν δεν τους έπιαναν, θα κατέληγαν σε κάποιο χυτήριο! Τα καντήλια επιστράφηκαν στο νεκροταφείο και οι δράστες ανακρίνονται για να εξακριβωθεί αν έχουν κάνει και άλλες παρόμοιες κλοπές, πριν οδηγηθούν στον εισαγγελέα.


Στην περιοχή Άγιος Θωμάς της Πρέβεζας, οι «κυνηγοί» χαλκού και μετάλλων πρωτοτύπησαν αφού δεν δίστασαν να φτάσουν ως το δύσκολα προσβάσιμο σημείο όπου βρίσκεται το κτίριο στο οποίο στεγάζεται ο πομπός της τοπικής Δημοτικής Ραδιοφωνίας. Οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στην προσπάθειά τους να ξηλώσουν τον πομπό του σταθμού και άλλα εξαρτήματα, «φιμώνοντας» έτσι το δημοτικό ραδιόφωνο της Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: