Παρασκευή

Η Jennifer Aniston στη Λεωφόρο της Δόξας

 
Στη Λεωφόρο της Δόξας μετά από 20 χρόνια επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών παραγωγών περπάτησε σήμερα η Jennifer Aniston.
Η ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της για το γεγονός, καθώς το ονομά της είναι το 2,462 που θα κοσμεί την πιο διάσημη λεωφόρο όλου του κόσμου, κάτι το οποίο για την ίδια έμοιαζε άπιαστο όνειρο. Δεν είναι εύκολο να μπει κανείς στην elit των celebrities και να αποκτήσει ένα Αστέρι στην πιο διασημη λεωφόρο του κόσμου. Ο Paul McCartney των θρυλικών Beatles απέκτησε το δικό του άστρο στις 9 Φεβρουαρίου, κουβαλώντας περίπου 50 χρόνια επιτυχημένης καριέρας.
Στο πλάι της ήταν ο κωμικός ηθοποιός Adam Sandler και οι Malin Akerman και Kathryn Hahn, με τις οποίες συμπρωταγωνιστεί στην τελευταία της ταινία “Wanderlust”. Φυσικά, το παρών έδωσε ο φίλος της Justin Theroux και ο πατέρας της John Aniston.
Η 42χρονη σήμερα παγκοσμίου φήμης ηθοποιός έχει παίξει σε πολλές επιτυχημένες σειρές και ταινίες, αυτή όμως που την έκανε διάσημη και γνωστή σε όλο των κόσμο είναι ο ρόλος της στην κωμική σειρά “Τα φιλαράκια” όπου έπαιζε τον ρόλο της Rachel Green.
«Γεννήθηκα στο Σέρμαν Οουκς της Καλιφόρνιας. Είμαι ένα κορίτσι από την Καλιφόρνια και είμαι σίγουρη ότι αυτό πάντα υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Προφανώς δεν ήταν καν ένα όνειρο, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου. Δεν νομίζω ότι θεωρούσα ποτέ ότι αυτό θα γινόταν εδώ, σήμερα. Επομένως είμαι απόλυτα ευγνώμων», τόνισε η Aniston στη διάρκεια της τελετής βράβευσής της, απευθυνόμενη στους φίλους και τους θαυμαστές της.
Η τελευταία κωμική κινηματογραφική ταινία της διάσημης ηθοποιού με τίτλο “Wanderlust” στην οποία εκτός των άλλων παίζουν και οι Paul Rudd, Malin Akerman και ο σύντροφος της Justin Theroux θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις Η.Π.Α την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: