Πέμπτη

Κακοποίησαν τρεις γριούλες για να τις ληστέψουν!

Τρεις  μοναχικές υπερήλικες γυναίκες έζησαν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δυο αδίστακτων κακοποιών που διέρρηξαν το σπίτι τους στη Δράμα και τις κακοποίησαν χωρίς έλεος για να τις αναγκάσουν να αποκαλύψουν πού είχαν τις οικονομίες τους!
Κακοποίησαν τρεις γριούλες για να τις ληστέψουν!Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού που βρίσκεται στο κέντρο της Δράμας, χωρίς να φαντάζονται ότι οι γυναίκες ηλικίας 77, 82 και 89 χρόνων ήταν ξύπνιες. Όταν εκείνες τους αντιλήφθηκαν, ήταν αργά καθώς οι δράστες όρμησαν καταπάνω τους και τις χτύπησαν ζητώντας χρήματα!
Όταν οι ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες τους έδειξαν πού είχαν το κομπόδεμά τους, οι δράστες άρπαξαν 8.500 ευρώ και όσα χρυσαφικά βρήκαν, φίμωσαν τις τρεις γριούλες και έδεσαν τις δυο μικρότερες για να διαφύγουν ανενόχλητοι. Όταν τα θύματα κατάφεραν να απελευθερωθούν, ειδοποίησαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι κακοποιοί φορούσαν γάντια και δεν άφησαν πουθενά αποτυπώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: