Δευτέρα

Τα «βρόντηξε» ο Τσικρίκας, νέος πρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας ο αλλοτε γαλαζιος συγκεντρωσιαρχης Σιδερόπουλος

Προσθήκη λεζάντας
Κολητοι!!!

Ήταν Σεπτέμβριος του 2008 όταν ο  Κοκκινούλης και Ο Σιδηροπουλος έκοβαν την κορδέλα του «Gaea Lifestyle Center» καμαρώνοντας για το δημιούργημά του. Με 57 καταστήματα και xώρους μαζικής εστίασης, το εμπορικό κέντρο των αγροτών ξεκίνησε με τους  καλύτερους οιωνούς. 

 

Ο νεκροθαφτης της ΕΑΣ

Ο αποφοιτος της Σχολης Κοκκινουλη

Παρουσα η Θεκλα με τον Τσικρικα και τον Τσικοπουλο!!Οι Σωτηρες των Λαρισαιων Αγροτων!!!

Άλλαξε χέρια σήμερα το μεσημέρι το τιμόνι της ΕΑΣ Λάρισας, μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Σπύρος Τσικρίκας.



Στη θέση του κ. Τσικρίκα εξελέγη ο Χρήστος Σιδερόπουλος. Πάντως το παρασκήνιο ήταν έντονο τις τελευταίες ημέρες, ενώ όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη όταν για πρώτη φορά ο Σπύρος Τσικρίκας ανακοίνωσε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την πρόθεσή του να παραιτηθεί προτάσσοντας προσωπικούς λόγους όπως και λόγους υγείας. Τότε η συνεδρίαση διακόπηκε και αποφασίστηκε να συνεχιστεί σήμερα το μεσημέρι.



Ο κ. Τσικρίκας επέμεινε για μία ακόμη φορά στους λόγους της παραίτησής του, οπότε και προχώρησε η διαδικασία για την εκλογή νέας διοίκησης στην ΕΑΣ Λάρισας. Πέρα από την ανάδειξη του κ. Σιδερόπουλου στη θέση του προέδρου της Οργάνωσης, υπήρξε αλλαγή και στις υπόλοιπες θέσεις του Δ.Σ. Νέος αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Δημήτρης Τσικόπουλος, γενικός γραμματέας είναι πλέον ο κ. Χρήστος Τσιτσιρίγκος, ενώ την θέση του Ταμία ανέλαβε ο κ. Στέλιος Ρίζος.



Σίγουρα η παραπάνω αλλαγή στην διοίκηση της ΕΑΣ Λάρισας αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο στην θυελλώδη ιστορία της συνεταιριστικής οργάνωσης, σε μια στιγμή που τα προβλήματα – κυρίως τα οικονομικά - έχουν φουντώσει, ενώ το σημείο είναι κομβικό λόγω και της μετεξέλιξης συνολικά του συνεταιριστικού κινήματος.


Κατα τα αλλα τσιμουδια για τα κλεμμενα !!!!Ολοι βολευτηκαν!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: