Σάββατο

Πανδαισία εκδηλώσεων για τον Εβραϊσμό στη Λαρισα

Μπορεί η χώρα μας να μην έχει βιβλία να δώσει στα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο. Μπορεί να λείπουν από την ελληνική εκπαίδευση ζωτικά πράγματα. Μπορεί τα ελληνικά πανεπιστήμια να έχουν πιάσει πάτο. Μπορεί κάποια Ελληνόπουλα (βλ. θέμα με το Σούλι) να μην μπορούν καν να πάνε στο σχολείο. Την "υψηλή διανόηση" όμως της Λαρισας την απασχολούν άλλα ζητήματα.!!!!
Συγκίνηση!!!!, στην πλατεία Άννας Φρανκ της Λάρισας, δίπλα στο Γενικό Νοσοκομείο, χθες το μεσημέρι σε εκδήλωση αφιερωμένη στο 1.500.000 αθώων παιδιών θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Ήταν η πρώτη εκδήλωση για το Ολοκαύτωμα, που έγινε στη συγκεκριμένη πλατεία, από τον Οκτώβριο του 1999, που έγινε η ονοματοθεσία της και τα αποκαλυπτήρια της αναθηματικής στήλης της Άννας Φρανκ, στη μνήμη των παιδιών του Ολοκαυτώματος.
Μίλησε η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντινιά Πράντζου και παρουσιάστηκαν αφιερώματα από το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, με μουσική και τραγούδια και από το 8ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας (Εβραϊκό), παιδιά του οποίου κατέθεσαν λουλούδια στο μνημείο. Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Παρέστησαν επίσης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας κ. Χρ. Λιάπης, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Λάρισας κ. Μώρις Μαγρίζος, ο υποδιοικητής του ΓΝ Λάρισας κ. Κων. Καραμπάτσας, εκπαιδευτικοί, μαθητές και άλλων σχολείων της Λάρισας και κόσμος. 
Να δουμε  τωρα ποτε θα κανουν καμμια εδηλωση για τα Ελληνοπουλα που σφαγιασθηκαν στη Γερμανικη Κατοχη και στο Παιδομαζωμα των Κομμουνιστων......

Δεν υπάρχουν σχόλια: