Δευτέρα

Ληστεύουν πιτσιρικάδες στη Λαρισα

Μπορεί να έχουμε εξοικειωθεί σημαντικά ως κάτοικοι με την αύξηση της εγκληματικότητας και στη Λάρισα, αλλά δεν λείπουν οι ειδήσεις που δημιουργούν «σφίξιμο» σε όποιον τις διαβάζει.

Ληστεύουν πιτσιρικάδες Ποιος να περίμενε ότι κάποτε στην πόλη, κάποιος μ ένα στιλέτο στο χέρι, θα σταματούσε δυο 19χρονους για να τους πάρει ότι έχουν επάνω τους. Και βέβαια τι να είχαν οι δύο νεαροί πέρα από το χαρτζιλίκι των 20 ευρώ για να περάσουν το Σαββατόβραδό τους. Βέβαια, υπάρχει και μια ακόμη ανάγνωση του παραπάνω γεγονότος, καθώς κάποιος δεν διστάζει να βγάλει μαχαίρι και να απειλήσει την ζωή συνανθρώπων του για να τους αφαιρέσει ακόμη και τα ψιλά που έχουν στις τσέπες τους.
Φαίνεται πως η ανθρώπινη ζωή στους δύσκολους καιρούς που ζούμε έχει όλο και μικρότερη αξία

 Συνεχίζεται η δράση τσαντάκηδων


Μια 60χρονη Λαρισαία ήταν το νέο θύμα τσαντάκια, ενώ η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η δεύτερη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Συνεχίζεται η δράση τσαντάκηδων στη Λάρισα Τα παραπάνω καταδεικνύουν ότι επέστρεψε στην πόλη το συγκεκριμένο είδος ληστείας σε βάρος γυναικών που περπατούν μόνες στο δρόμο. Σε ότι αφορά το τελευταία περιστατικό, η 60χρονη κινούνταν πεζή χθες κατά τις μεσημβρινές ώρες σε δρόμο της Λάρισας όταν χωρίς να αντιληφθεί το παραμικρό την πλησίασε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. Στο μηχανάκι επέβαινε ένα άτομο, το οποίο της άρπαξε την τσάντα, στην οποία υπήρχαν το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και άλλα προσωπικά αντικείμενα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: