Πέμπτη

Α. Ντινόπουλος: «8,5 εκατ. ευρώ τον μήνα δίνει το δημόσιο για ενοίκια σε ιδιώτες»



Α. Ντινόπουλος: «8,5 εκατ. ευρώ τον μήνα δίνει το δημόσιο για ενοίκια σε ιδιώτες»
 
«Το δημόσιο πληρώνει κάθε μήνα για ενοίκια σε ιδιώτες 8,5 εκατομμύρια ευρώ για διάφορα κτίρια», δήλωσε στον «ΒΗΜΑ 99,5» ο Αργύρης Ντινόπουλος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.   

«Είχα επικοινωνήσει με τον κ. Βενιζέλο και με είχε ενημερώσει εάν αυτοί, οι οποίοι νοικιάζουν κτίρια στο δημόσιο, δηλαδή οι ιδιώτες που νοικιάζουν το ακίνητό τους στο δημόσιο, θα πληρώσουν το χαράτσι, γιατί υπήρχαν τότε πληροφορίες μέσα από τη ΔΕΗ, ότι το λογισμικό της επιχείρησης δεν διέκρινε, πάντοτε, πότε είναι το δημόσιο ιδιοκτήτης και πότε ενοικιαστής, ότι θα καταβληθεί το χαράτσι κι από τους ιδιοκτήτες αυτών των χρυσοφόρων ακινήτων.  

Δυστυχώς, όπως φαίνεται από την έρευνα που έχουν κάνει συνεργάτες μου,τουλάχιστον,
μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, δηλαδή μέχρι πριν από δεκαπέντε μέρες, σχεδόν κανένας ιδιοκτήτης ακινήτου που το νοικιάζει στο δημόσιο δεν είχε πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ. Εκτός από ένα που στεγάζεται Ανεξάρτητη Αρχή», τόνισε ο κ. Ντινόπουλος. 

Επι τη ευκαιρια μια απάντηση από τον κ. Αγοραστό  για την γνωστή υπόθεση του ΙΚΑ Λάρισας στην οποία εμπλέκεται και κατά καιρούς έχουν δημοσιευτεί πτυχές της, με υποψία μέγα-σκανδάλου…θα παρουμε ποτε?



Δεν υπάρχουν σχόλια: