Δευτέρα

H πραγματική κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Στο έλεος των εγκληματιών το κέντρο της πόλης

patisionΈνα εκπληκτικό βίντεο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο και κανείς δεν το χει προβάλλει. Είναι ένα βίντεο ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο των Αθηνών. Ανάμεσα σε κυκλοφοριακή συμφόρηση γίνονται ισχυρές συμπλοκές στο δρόμο επί της Πατησίων ανάμεσα από την κατάληψη των αναρχικών ονόματι Σκαραμαγκά και του αναρχικού «στεκιού» της ΑΣΟΕΕ.
Οι συμπλοκές ξεκίνησαν στο πεζοδρόμιο της ΑΣΟΕΕ όταν η δημοτική αστυνομία προσπάθησε να κατασχέσει το παράνομο εμπόρευμα όπου διακινούν οι λαθρομετανάστες με τόση ελευθερία και χάρη μπρος στο πανεπιστημιακό άσυλο. Και για να μην ξεχνιόμαστε αυτό δεν συμβαίνειμόνο στην ΑΣΟΕΕ, για όποιον γνωρίζει ο πεζόδρομος του πολυτεχνείου και των προπυλαίων είναι άντρο λαθρεμπορίου και χρήσης ναρκωτικών. Στο βίντεο λοιπόν το μέρος όπου λαμβάνουν χώρα οι συμπλοκές είναι ακριβώς μπροστά από την κατάληψη των αναρχικών στους οποίους φυσικά και στράφηκαν οι λαθρομετανάστες για να βρουν καταφύγιο. Αν παρατηρήσουμε καλύτερα στο βίντεο ανάμεσα στις ορδές των μεταναστών ξεπροβάλουν και κάποια κράνη που κρατούν καδρόνια με τη μαυροκόκκινη σημαία.
Το πιο κωμικοτραγικό είναι πως οι αστυνομικοί υποχωρούν αφήνοντας ακάλυπτο πόσο κόσμο που είναι πεζός ή με ΙΧ ή με μηχανές μπροστά στις ορδές των «κανίβαλων» που εκσφενδονίζουν οτιδήποτε βρουν μπροστά τους χτυπώντας αμάξια και περαστικούς ενώ ταυτόχρονα κραδαίνουν μαδέρια στειλιάρια και παλούκια. Αυτό είναι το Ελλαδιστάν του 2011. Μέρα μεσημέρι σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας να επικρατούν οι νόμοι της ζούγκλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: