Τρίτη

ΧΘΕΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ «ΒΙΚΤΩΡΙΑ»

«Λάρισα εμπιστευτικό» με πολύ γέλιο


 Οι Λαρισαίοι τίμησαν με την παρουσία τους χθες βράδυ την πρεμιέρα της προβολής της νέας ταινίας του Στράτου Μαρκίδη «Λάρισα εμπιστευτικό».
Οι δύο αίθουσες του κινηματογράφου «Βικτώρια» γέμισαν από σινεφίλ κάθε ηλικίας που ήθελαν να δουν πρώτοι απ όλους την ταινία που αναμένεται να διαφημίσει την πόλη της Λάρισας ακόμη περισσότερο.
Τη χθεσινή πρεμιέρα που άρχισε με καθυστέρηση παρακολούθησαν οι ηθοποιοί Κατερίνα Παπουτσάκη, Έφη Παπαθεοδώρου, Χριστίνα Τσάφου, Μιχάλης Ταμπούκας,Τάσος Κωστής, Σταύρος Νικολαΐδης, Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Μακρόπουλος που ερμηνεύει το τραγούδι της ταινίας.
Οι ηθοποιοί έφθασαν στον κινηματογράφο «Βικτώρια» λίγο μετά τις 9 το βράδυ, εκεί τους περίμενε κόσμος που ήθελε να δει από κοντά τους αγαπημένους τους ηθοποιούς. Όλοι μαζί τους επεφύλαξαν μία ευχάριστη έκπληξη, τραγούδησαν λίγο από το τραγούδι της ταινίας « δε χρωστάω, όλα τα χω πληρωμένα, κι άλλα τόσα...».
Μιλώντας για την ταινία η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Τάσος Κωστής, η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Σταύρος Νικολαΐδης εξέφρασαν την αγωνία τους και οι ίδιοι να δουν την ταινία η οποία όπως είπαν είναι ευχάριστη, σατιρίζει την ελληνική πραγματικότητα και όλες αυτές τις καταστάσεις με τις μίζες και τη διαπλοκή που δυστυχώς υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία.
Δυστυχώς λόγω κάποιου προβλήματος υγείας συγγενικού του προσώπου δεν παρέστη στην προβολή ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης.
Την ταινία παρακολούθησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης και πολλοί άλλοι.

Σοφία Ορφανιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: