Παρασκευή

Επεισοδιακή-η δίκη,στο ναυτοδικείο Πειραιά...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τριτη το πρωΐ 8.30 στο ναυτοδικείο Πειραιά για την δίκη των ΟΥΚ…από τον ανθέλληνα φιλοσκοπιανό Π. Δημητρά


Η έδρα ζήτησε την αποβολή στελεχών της Χρυσής Αυγής που διαμαρτυρήθηκαν για τις προκλητικές δηλώσεις συνηγόρων και Δημητρά
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, που συμπαρίστανται στους βατραχανθρώπους ζήτησαν οι “αντιρατσιστές”. Αυτό προκάλεσε την οργή των Εθνικιστών και Πατριωτών, οι οποίοι ευρίσκοντο εντός και εκτός της αίθουσας του Ναυτοδικείου. Αυτοί που έστησαν αυτή την δίκη είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ φώναζαν προς κάθε κατεύθυνση… Πατριωτικά συνθήματα ακούστηκαν μέσα στην αίθουσα. Τελικά οι τόνοι έπεσαν χωρίς τις συλλήψεις που ήθελαν οι κατήγοροι των ΟΥΚ και η δίκη συνεχίζεται.

Συνεχίζεται η δίκη των Βατραχανθρώπων – Ζωσμένη από ΜΑΤ η αίθουσα
Εκατοντάδες Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Ναυτοδικείο Πειραιώς για να συμπαρασταθούν στους διωκόμενους Βατραχανθρώπους του Λιμενικού Σώματος. Το κλίμα είναι θερμό από νωρίς και η αίθουσα είναι περικυκλωμένη από άνδρες των ΜΑΤ. Η διαδικασία καθυστέρησε να ξεκινήσει, καθώς απουσίαζαν οι 2 μάρτυρες κατηγορίας (αλβανικής καταγωγής), που προσήλθαν τελικά ενώπιον του δικαστηρίου με περιπολικό(!) και συνοδευόμενοι  από αστυνομικές δυνάμεις.
Η όλη διαδικασία, όπως εξελίχθηκε, ήταν το λιγότερο κωμική, με τον βασικό μάρτυρα κατηγορίας Αγγελίδη (κομιστή του επίμαχου βίντεο και δημοσιογράφου της Ελευθεροτυπίας) να πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις, με αποτέλεσμα να μηνύεται για ψευδορκία από την υπεράσπιση. Το κλίμα έγινε ακόμα πιο έντονο όταν ο – εξαιρετικά προκλητικός – δικηγόρος της πολιτικής αγωγής άνοιξε… διάλογο με στελέχη της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στην αίθουσα, με αποτέλεσμα οι παρευρισκόμενοι να αντιδράσουν και η διαδικασία να διακοπεί. Τελικά στο χώρο κλήθηκαν άνδρες των ΜΑΤ και οι τόνοι έπέσαν. 
Εν τω μεταξυ 
ΔΙΕΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ, ΣΤΙΣ 11:30 H ΔIKH ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ  
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ – ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ -  

 ΒΗΜΑ Online: “Εντάσεις στη δίκη των βατραχανθρώπων του Λιμενικού - Κατηγορούνται για τα ρατσιστικά συνθήματα κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Με εντάσεις και δύο διακοπές μέχρι στιγμής συνεχίζεται στο Ναυτοδικείο Πειραιά η δίκη των 39 ανδρών των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος για τα ρατσιστικά, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, συνθήματα, τα οποία φώναζαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα. Eξω από το Ναυτοδικείο, από νωρίς το πρωί σήμερα Παρασκευή, παραμένουν συγκεντρωμένα μέλη της Χρυσής Αυγής και άλλων εθνικιστικών οργανώσεων, εκδηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στους κατηγορούμενους τόσο με συνθήματα, όσο και με προκλήσεις εναντίον μεταναστών, που τυχαίνει να περάσουν από το συγκεκριμένο σημείο.”

Τωρα Συνελήφθη δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας στο ναυτοδικείο όπου διεξάγεται η δίκη των ανδρών της ΜΥΚ για ψευδορκία!

Με εντολή του προέδρου του Ναυτοδικείου συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου,ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αγγελίδης ο οποίος είχε τραβήξει το επίμαχο βίντεο με τους άνδρες της ΜΥΚ,  κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων των ανδρών της ΜΥΚ και με την κατηγορία της ψευδομαρτυρίας, αφού κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας υπέπεσε σε αντιφάσεις!

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τριτη  το πρωΐ 8.30 στο ναυτοδικείο Πειραιά για την δίκη των ΟΥΚ…από τον

 ανθέλληνα φιλοσκοπιανό Π. Δημητρά

 Είναι πολύ σημαντικό στο Ναυτοδικείο της Τριτης, οι πατριώτες να είναι εκεί, να στηρίξουν τους επίλεκτους του έθνους, που δικάζονται από εχθρούς της πατρίδας, οι οποίοι, με τη συνδρομή των εθνομηδενιστών, χρησιμοποιούν τους θεσμούς, κάτι που δεν θα γινόταν ποτέ σε κάποιες γειτονικές μας χώρες, για να διαλύσουν την πιο μάχιμη μονάδα των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Είναι πραγματικά αποτρόπαιο να κάθονται οι αξιωματικοί μας στο εδώλιο.



Μιλάμε για την επιτομή της γελοιότητας. Την ίδια στιγμή που οι πολίτες εξαθλιώνονται και το κοινωνικό κράτος διαλύεται χάριν κάθε ελεεινού κρατικοδίαιτου εξουσιαστή, την ίδια στιγμή τα ΟΥΚ που αποτελούν μία από τις τελευταίες προμετωπίδες εγγύησης της Δημοκρατίας και της λαϊκής ασφάλειας βάλλονται σε μία γελοία υπόθεση. Μία υπόθεση που ξεπήδησε από τα σπάργανα της φασιστικής διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, με μαϊμού βίντεο που προκλητικά προβλήθηκαν από μεγάλα κανάλια και τηλεπαρουσιαστές με “ανοιχτό στόμα”. Ξέρετε, τα ίδια ασπόνδυλα που έλεγαν με δέος για το “Μεγάλο στοχαστή”, για τα “Λεφτά που υπήρχαν”, συνεργούς της μεγάλης ληστείας της χώρας.

Μπορεί να σταγονίδια να γελοιοποιήθηκαν μαζί με τους εμπνευστές τους, η δίκη των ΟΥΚ όμως είναι μία οδυνηρή πραγματικοτητα και πρέπει όλοι να είμαστε εκεί για να δείξουμε ότι δεν τρώμε κουτόχορτο.
Γι’ αυτό η παρουσία κάθε ελεύθερου πολίτη, κρίνεται επιβεβλημένη. Για την προάσπιση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας. Για να ορθώσουμε ασπίδα προστασίας σε όσους διώκονται από την φασιστική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – Παπαδήμου. Για να δώσουμε το ηχηρό μήνυμα στους εχθρούς της Ελευθερίας με ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σύνθημα από αυτούς που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την ζωή τους για την υπέρτατη, πανανθρώπινη αξία


 

Παρεϊτσα στην φωτό δυό μπουμπούκια της ενχώριας προοδευτικούρας (Τα πούρα είναι αντιστασιακά προφανώς Κουβανέζικα). Θανασης Τάρτης ο δικηγόρος των κατήγορων των ΟΥΚΑΔΩΝ κι ο γνωστός από χρόνια Παναγιώτης Δημητράς… Του δεύτερου το ποιόν, του κυρ Παναγιώτη το ξέρουμε από χρόνια καθώς και από πού κρατά η σκούφια του!  Τού πρώτου του Κυρ Θανάση με το πούρο, τώρα το ψάχνουμε κι από τι μας λένε οι κακές οι γλώσσες έχουμε να μάθουμε πολλά! Αυτά παθαίνει όποιος επιδιώκει την δημοσιότητα ακόμη ιδίως αν τα κίνητρα του έχουν αντεθνικό χαρακτήρα! Αλλά το έργο που θα πρωταγωνιστήσουν δεν το διαλέγουν πάντα οι ίδιοι… 
Α… και πούσαι… Θανάση! Κατούρα και λίγο… κι άσε τις απειλές για μυνήσεις!

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ».

«Τους λένε “Σκοπιανούς”, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ’ απ’ αυτούς».

«Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε κορωνα σημαια και σταυρό».









Αυτός είναι ο αξιωματικός των Ο.Υ.Κ. πoυ τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τα συνθηματα

Τους άλλους δύο, μάλλον τους γνωρίζετε. (Τζώρτζ Μπους ο πρεσβύτερος και Κόλιν Πάουελ)Αυτος ο Αξιωματικος ηταν υπευθυνος για την Ασφαλεια τους οταν ειχαν  επισκεφτει την Χωρα μας


Δείτε τη φωτο:

Εικόνα

15 σχόλια:

ΑΡΚΑΔΑ είπε...

ΟΥΚΑΔΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΙΣΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΤΣΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΖΩΙΔΗ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ. ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΡΚΑΔΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΑΣ. ΥΠΟΚΛΗΝΩΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Να μου ζήσετε βατράχια ! | 18/12/2011, 02:11
Δεν είδα, ούτε άκουσα το συμβάν. Αλλά αν τα βατράχια είπαν αυτά τα συνθήματα που αναγράφονται εδώ, τότε μπράβο τους. Οχι. Δεν είναι ρατσισμός να θές ξεκαθάρισμα στην Ελλάδα. Δεν είναι ρατσισμός να θές να φύγει το 70% της εγκληματικότητας απ τη χώρα σου. Μιά χώρα που γιά νάχει τα σύνορα που έχει κάποιοι προκάτοχοι ΟΥΚάδες (μπουρλοτιέρηδες τότε) πάλεψαν και μάτωσαν, για να δώσουν την Ελλάδα στα χέρια των βρωμιάρηδων των πολιτικών να την προδώσουν και να φερθούν στους ήρωες 'οπως φέρθηκαν (Ο. Ανδρούτσος κλπ). Τα ξεχάσαμε αυτά. Οπως ξεχάσαμε ότι κάποτε δεν είχαμε απλά Τουρκοκρατία, αλλά Τουρκαλβανοκρατία.. Η μήπως κάνω λάθος;; Μπράβο ρε ΟΥΚάδες. Κι ας είστε οι τελευταίοι αληθινοί Ελληνες που απομείνατε. Ηθελε κουράγιο αυτό που κάνατε. Μακάρι να το κάναμε κι οι υπόλοιποι Ελληνες αυτό. Οσο για τον δικαστή που θα σας δικάσει..ντροπή του και μόνο που θα ανέβη στην έδρα.

Ανώνυμος είπε...

Άλλο πράγμα αν συμφωνεί κανείς - που δε συμφωνώ γιατί μόνο πιθηκόμυαλοι τα βάζουν εναντίον λαών και όχι εναντίον πολιτικών επιλογών- και εντελώς άλλο αν είχαν το δικαίωμα να φωνάξουν τέτοια συνθηματα. Οι ειδικές δυνάμεις είναι ένα από τα τελευταία προπύργια αντίστασης στην παρακμή της χώρας. Τέτοια απείθεια τέτοια ανυπακοή στούς νόμους του κράτους οι οποίοι -ασ το παραδεχτούμε- απαγορεύυν ρητά αυτό που έκαναν, δείχνει ότι δεν τιμάνε τον όρκο που έδωσαν. Υποδειγματική τιμωρία κύριοι, τα ΟΥΚ δεν είναι το αμπέλι του παππού του κάθε αξιωματικού που θα βάζει τους ανδρες να λένε όποιο ηλίθιο, ρατσιστικό σύνθημα του έρθει στο κεφάλι. Οι ειδικές δυνάμεις δεν χρωματίζονται πολιτικά, υπάρχουν σε κάθε χώρα άσχετα αν έχει θεοκρατικό, τυρρανικό, κομμουνιστικό, δημοκρατικό ή φασιστικό καθεστός και ανήκουν μόνο στο λαό και το κράτος, σε καμία πολιτική ιδεολογία και σε κανένα κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Οξύνετε τα πνεύματα όταν υπερβάλετε προς μια ή την άλλη κατεύθυνση. Οι δημοσιογράφοι σ' αυτές τις δύσκολες εποχές δεν πρέπει με τις υπερβολές τους να επιδυνώνουν τις ήδη έκκρυθμες καταστάσεις. Για να πουλήσουν μια είδηση, την διακοσμούν με υπερβολές.

Ανώνυμος είπε...

«Άστραψε και βρόντηξε» συνήγορος της πολιτικής αγωγής κ. Κ. Ντάρτης, ο οποίος μιλώντας στη zougla.gr κατήγγειλε ότι την ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης των 39 ανδρών των ΟΥΚ οι οποίοι δικάζονται για ρατσιστικά συνθήματα που φώναξαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα, δέχθηκε επίθεση από πολιτικό στέλεχος του ΛΑΟΣ.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΒΛΑΚΟΜΟΥΤΡΟ..ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ Η ΜΠΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ

ΑΛΒΑΝΟΣ είπε...

psilomites ellinares sas blepo na pigenete albania gia doulia

Κωστας είπε...

στην αλβανια θα παμε αλλα οχι για δουλεια

ΑΛΒΑΝΟΣ είπε...

Σκάσε ρε αμόρφωτο βόδι... Βάλε το πατριωτισμό στο κώλο σου και πες στη μαμά σου το μεσημέρι να μαγειρέψει σημαία να φας...

ΑΛΒΑΝΟΣ είπε...

Τον μπούλο οι ΟΥΚάδες...

Κωστας είπε...

ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΙΣΤΕ..

ΑΛΒΑΝΟΣ είπε...

Ποιος την χέζει την Αλβανία τώρα;Έχουμε ολόκληρη νέα χώρα στα χέρια μας, τη Σκιπερία του Νότου...ποιος ο λόγος να τρέχουμε πίσω;

Κωστας είπε...

με την οπισθεν πιστευω θα τρεχετε πιο καλα

ΑΛΒΑΝΟΣ είπε...

Όταν θα πεθάνεις από την πείνα, επειδή είσαι τεμπέλης και ανθρωποειδές, και θα ζητάς το 10ευρω από τον Αλβανό, να βρίζεις από μέσα σου, για να μην ξεχάσεις ότι κάποτε το έπαιζες άνθρωπος ενώ ήσουν πάντα σκουλήκι.

Κωστας είπε...

ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΝ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ σημαντικό στο Ναυτοδικείο της Τριτης, οι πατριώτες να είναι εκεί, να στηρίξουν τους επίλεκτους του έθνους, που δικάζονται από εχθρούς της πατρίδας, οι οποίοι, με τη συνδρομή των εθνομηδενιστών, χρησιμοποιούν τους θεσμούς, κάτι που δεν θα γινόταν ποτέ σε κάποιες γειτονικές μας χώρες, για να διαλύσουν την πιο μάχιμη μονάδα των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Είναι πραγματικά αποτρόπαιο να κάθονται οι αξιωματικοί μας στο εδώλιο. Γι' αυτό και η ιστορία αυτή, θα λάβει τέλος. Κι ας πέρασε στις 20 Σεπτεμβρίου η άθλια μεθόδευση της αποδοχής ως πολιτικής αγωγής, Σκοπιανού και Αλβανίδας, υπόθεση που θα παραμείνει στα δικαστικά χρονικά ως μια μαύρη σελίδα