Σάββατο

Ντορα για την Θεκλα!!!!«Υπέβαλε την παραίτηση της και απλά την έκανα δεκτή»



Την Πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ υποδέχτηκαν στην είσοδο των γραφείων ο Πρόεδρος της Ν.Ε Τρικάλων Γιώργος Γαντζούλας μαζί με στελέχη του κόμματος και πλήθος κόσμου άλλα απουσίαζαν οι Εκπρόσωποι παραγωγικών Φορέων των Τρικάλων πλην του Προέδρου του συλλόγου Τριτέκνων οικογενειών Ιωάννη Λιούλιου ο όποιος παρέδωσε υπόμνημα στην κ. Μπακογιάννη με τα αιτήματα των Τρίτεκνων οικογενειών.
Τις εντυπώσεις και το χαμόγελο της κ. Μπακογιάννη κέρδισαν τα δύο μικρά παιδιά που της έδωσαν από ένα μπουκέτο λουλούδια.
Στην συνέχεια η Πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ φωτογραφήθηκε με όλους ώστε να μην χαλάσει σε κανέναν το χατίρι και μετέπειτα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Η κ. Μπακογιάννη στάθηκε στο μήνυμα που θέλει να μεταδώσει στον ελληνικό λαό και είναι «η ανατροπή στην πράξη των αντιλήψεων, της νοοτροπίας ώστε να φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα» ενώ συνέχισε λέγοντας «ότι εμείς ως ΔΗ.ΣΥ επιλέξαμε από την πρώτη στιγμή την γλώσσα της αλήθειας και της υπευθυνότητας ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να σταθεί σε σιδερένια και όχι πήλινα πόδια.»
Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε και στον χρόνο των εκλογών που όπως είπε «θα γίνουν γύρω στο Πάσχα», ενώ σχετικά με το αν θα συμμετέχει ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Τρικάλων και πρώην Υπουργός Σωτήρης Χατζηγάκης σε κάποιο ψηφοδέλτιο του κόμματος η Πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ, πλέκοντας το εγκώμιο του Τρικαλινού πολιτικού, ανέφερε πως «Μιλάμε συχνά για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με τον κ. Χατζηγάκη ο οποίος είναι ένας αξιόλογος πολιτικός, εκφραστής του μεσαίου χώρου, με μεγάλη προσφορά στον τόπο άλλα δεν έχουμε προχωρήσει σε καμία συζήτηση για την συμμετοχή του σε ψηφοδέλτιο του κόμματος».
Για το θέμα που απασχόλησε τα Περιφερειακά ΜΜΕ και την αιφνιδιαστική παραίτηση της Θέκλας Παρασκευούδη από την θέση της εκπροσώπου των Περιφερειακών ΜΜΕ, είπε λακωνικά πως «υπέβαλε την παραίτηση της και απλά την έκανα δεκτή», ενώ σε ερώτηση για φήμες περί κατανομής κονδυλίων σε ΜΜΕ ήταν απόλυτη, ξεκάθαρη και συνάμα κατηγορηματική πως «η ΔΗ.ΣΥ δεν έχει καμιά χρηματοδότηση και δεν έχει προχωρήσει σε κατανομές κονδυλίων σε ΜΜΕ αλλά ούτε και σε εταιρείες δημοσκοπήσεων» ενώ συνέχισε λέγοντας πως «ζητήσαμε τη διακοπή δανειοδότησης των κομμάτων από το τραπεζικό σύστημα με νομοθετική ρύθμιση γιατί αυτό θεωρείται εμπαιγμός του λαού και υφαρπαγή ψήφων για το ...2017» και όσο αφορά την συντήρηση των κατά τόπους γραφείων του κόμματος ανέφερε ότι «συντηρούνται με ιδία έξοδα των μελλών και των στελεχών που τα απαρτίζουν ανά την Επικράτεια».
Συμπληρώνοντας η κ. Μπακογιάννη, τόνισε πως «όλα τα οικονομικά στοιχεία, το κόμμα της ΔΗ.ΣΥ., τα αναρτά στο Διαδίκτυο»
Σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με την Ν.Δ., έβαλε ως προαπαιτούμενο την αλλαγή πλεύσης της πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά, αποκλείοντας αυτή όμως η συνεργασία να υπάρξει προεκλογικά.
Μετά την συνέντευξη τύπου, ακολούθησαν τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος.
Τα μέλη της Τ.Ε Τρικάλων, εκτός από τον πρόεδρο Γιώργο Γαντζούλα, είναι τα εξής: αντιπρόεδρος Παϊλας Δημήτριος, γραμματέας Δήμου Αθανασία, υπεύθυνος Οικονομικών Αποστόλου Νικόλαος, γραμματέας Οργανωτικού Γίδας Σωτήριος, υπεύθυνη Γυναικών Κελεμουρίδου Φανή, υπεύθυνος Συνδικαλισμού Μπούζμπας Γεώργιος, αναπληρωτής υπεύθυνος Συνδικαλισμού Παλαύρας Αχιλλέας, αναπληρώτρια υπεύθυνη Γυναικών Νέου Μαρίνα, υπεύθυνος Τύπου Κοτρώνης Ντίνος, αναπληρώτρια υπεύθυνη Τύπου Καλύβα Μαρία, υπεύθυνος Αγροτικού Χιώτης Δημήτριος, αναπληρωτής υπεύθυνος Αγροτικού Θωμόπουλος Γεώργιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: